Domus Magnus is een woonzorgorganisatie waar bewoners een appartement huren in één van onze monumentale panden. Naast professionele zorg vinden wij het welzijn van de bewoners heel belangrijk. Elke dag worden er activiteiten georganiseerd, zoals huiskamerconcerten en besteden we veel aandacht aan de maaltijden. Samen willen we elke dag de verwachtingen overtreffen, zodat we met trots kunnen zeggen: “Zo wil ik oud worden”.

Ons doel is zorgen dat ouderen kunnen blijven leven en wonen zoals ze gewend zijn. Daarom bieden we een integraal pakket van wonen, dienstverlening en zorg in een exclusieve woonomgeving. Alles op maat, tot en met de laatste levensfase. Op deze manier willen wij een alternatief bieden voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuiszorg, dan wel de (intensieve) thuiszorg.

Ouderen die (nog) niet of nauwelijks zorg nodig hebben, zijn van harte welkom bij Domus Magnus. Veel van onze cliënten hebben er voor gekozen om onder eigen regie nog eenmaal te verhuizen naar een plek waar het fijn wonen en leven is, en waar zorg beschikbaar is zodra deze nodig is.

Klik hier voor onze locaties