Alle kinderspecialismen onder één dak
Het Erasmus MC-Sophia heeft alles in huis om uw kind de beste zorg te bieden. Het is een innovatief kinderziekenhuis, dat al meer dan 150 jaar bestaat. Alle specialismen op het gebied van kindergeneeskundechirurgie en kinderpsychiatrie zijn aanwezig. Ook zijn de afdelingen Verloskunde en GynaecologieKlinische Genetica en Urologie aanwezig in en onderdeel van het Erasmus MC-Sophia.

De kennis van alle vakgebieden in het kinderziekenhuis komt samen in vier speerpunten: het Kinderthoraxcentrum, het Kinderhersencentrum, het Centrum voor Zeldzame ziekten en het Centrum voor reproductieve, foetale en neonatale geneeskunde.

Onze artsen werken hecht samen in teams (multidisciplinair). Ze behandelen kinderen naar de laatste inzichten, in samenspraak met de ouders. Voor onze kennis en ervaring op het gebied van zeldzame aandoeningen voldoen we aan de door de EU gestelde normen en zijn we erkend door het ministerie van VWS. Al het wetenschappelijk onderzoek staat in het teken van gezond worden en gezond opgroeien.

Lees verder op onze site.