De Nederlandse Zorg Site

Eurofins BioPharma Product Testing

Bedrijven » , , ,

Bedrijf

Eurofins BioPharma Product Testing

Eurofins BioPharma Product Testing
Archimedesweg 23
2333 CM Leiden (Zuid-Holland) (Nederland)
+31 (0) 71 524 4080

https://www.eurofins.nl/en/biopharma-product-testing-nl/

Eurofins BioPharma Product Testing is leverancier van laboratoriumtests en productieservices voor de internationale markt voor life sciences. Onze diensten variëren van fysieke, chemische en microbiologische kwaliteitscontroletests van farmaceutische grondstoffen tot afgewerkte doseringsvormen, waarmee de afgifte, stabiliteit en validatie worden gedekt. De R & D-afdelingen kunnen testmethoden helemaal zelf ontwikkelen of op basis van klantmethoden. Naast testen heeft EBPT NL meerdere aseptische productie-eenheden waarin kleinschalige bereidings- en afvul- en afwerkingsactiviteiten van geneesmiddelen voor klinisch onderzoek worden uitgevoerd. Etiketten, verpakkingen, opslag en distributie worden ook aangeboden. In- en vrijgave testen en het vrijgeven van de batch door een gekwalificeerd persoon (QP) zijn inbegrepen in deze service.

De volgende vier laboratoria – die grotendeels zelfstandig hun klanten bedienen – zijn onderdeel van Eurofins BioPharma Product Testing; Bactimm, MicroSafe Laboratories, Spinnovation Analytical en PROXY Laboratories.

De combinatie en samenwerking van deze verschillende laboratoria maakt Eurofins sterk in de (bio)farmaceutische industrie. Door de samenwerking binnen Eurofins is het mogelijk om krachten te bundelen en expertise verder uit te bouwen. We denken verder, adviseren en bieden oplossingen. Met de professionele kennis binnen onze bedrijven kunnen we aan bijna iedere vraag van onze klanten voldoen. Binnen Eurofins worden eigen technieken en indien nodig specifieke analyse methoden ontwikkeld. We willen als organisatie blijven groeien om zo onze kennis te vergroten.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie