De Nederlandse Zorg Site

Helder kliniek

Bedrijven » ,

Bedrijf

Helder kliniek

Helder kliniek
Laarderhoogtweg 12
1101 EA Amsterdam (Noord-Holland) (Nederland)
088 - 7785202
info@helderkliniek.nl
https://www.helderkliniek.nl

Helder kliniek biedt totaalconcepten voor de behandeling van huidkanker, spataderen en anale aandoeningen. Met behulp van de modernste apparatuur, de beste technieken en gespecialiseerde artsen. Maar zonder wachtlijsten en nauwelijks met herhaalbezoeken.

Door haar specialisaties kan Helder kliniek aantoonbare medische kwaliteit en een persoonlijke service bieden.
Helder kliniek is opgezet in samenwerking met Velthuis kliniek, de grootste privékliniek van Nederland. Net als Velthuis kliniek werkt ook Helder kliniek volgens vaste richtlijnen en protocollen. Al onze behandelfaciliteiten voldoen aan de eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Dat biedt u de garantie voor zorg van de hoogste kwaliteit.

Helder kliniek is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, dit is een groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd door heel Nederland. Klinieken uit deze groep houden elkaar scherp en hanteren strenge normen en waarden.

Vestigingen door heel Nederland
Helder kliniek (voorheen onderdeel van Velthuis kliniek) behandelt in Den Haag, Eindhoven, Enschede, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Velp en Venlo. Klik hier voor de gegevens van onze vestigingen.

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland. De onderneming komt voort uit de in 1995 opgerichte Velthuis kliniek. Men kan terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De groep bestaat uit een aantal klinieken (merken): Xpert Orthopedie, Xpert Clinic, Velthuis kliniek en Helder kliniek. De hoofdvestigingen van Equipe Zorgbedrijven bevinden zich in Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Velp. Binnen een vestiging zijn één of eerdere merken vertegenwoordigd en zijn er poliklinische en operatieve behandelfaciliteiten. Equipe Zorgbedrijven wordt gedreven door het leveren van zorg van aantoonbaar betere kwaliteit en beoogt het beste resultaat. De organisatie heeft als missie om de zorg aantoonbaar slimmer, beter en vriendelijker te maken. De waarden en normen zijn door de hele organisatie breed verankerd. Wij verrassen in stijl en aandacht, wij zijn trots en integer en we werken professioneel en accountable.