Huisartsendienst Nederland is een organisatie die huisartsen ondersteunt in de volle breedte van hun dienstverlening. Oorspronkelijk ontstaan in de regio Midden Brabant wordt nu heel Nederland voorzien van dezelfde diensten. Onze organisatie is klein, klantgericht en gebaseerd op samenwerking. De huisarts, de praktijkmedewerker of de patiënt belt en wij voeren uit. Of niet, als we dat niet kunnen. Maar vooral helderheid en duidelijkheid ten aanzien van de gevraagde diensten.

Huisartsendienst Nederland wordt gerund door huisartsen, zonder winstoogmerk. Men zou het als een collegiale dienst kunnen beschouwen.

De aangeboden diensten betreffen ondermeer:

  • Diagnostiek bij u in de praktijk middels kleine maar goede apparatuur (CRP, HbA1c, urinestrips, glucose). Die apparatuur is net zo goed als in het centrale lab. HN zorgt voor controle, rapportage, neemt de kosten op zich en zorgt voor onderhoud en reagentia.
  • Mobiele echografie bij u in de praktijk door radioloog en biometriste.
  • Personeels app die heel handig de planning regelt en registreert: iedereen is op de hoogte en de flexibiliteit van plannen is optimaal.