Instructivity biedt online gratis Instructiefilms voor de Zorg aan. De films zijn opgenomen met “echte patiënten” en zijn met de meest gangbare protocollen opgesteld.

De effectiviteit van het trainen van verpleegkundige en verzorgende wordt door het gebruik van deze reële visualisatie sterk vergroot. Niet langer meer met stille beelden trainen maar met sprekende beelden je voorbereiden op de uitvoering in de praktijk situatie. Een must voor opleidingen in de zorg voor zowel de beroepsvoorbereidende, beroepsopleidende als de beroepsbegeleidende leerwegen, voor de bij- en nascholing van reeds gediplomeerd personeel, medische studenten en mantelzorgers.

Mede dankzij onze sponsors zijn wij van Instructivity in staat om de films gratis aan te bieden en te werken aan updates en nieuwe vaardigheden. Het Instructivity pakket is dus nog lang niet compleet. We zijn druk doende met het produceren van nieuwe vaardigheden en de komende maanden kunt u dan ook diverse nieuwe verwachten.

Klik hier voor ons aanbod instructiefilms

Wij kunnen ons voorstellen dat u vaardigheden mist, de ontwikkeling in de gezondheidszorg gaat namelijk razendsnel. Daarom nodigen wij u uit ons te helpen en uw wensen aan ons kenbaar te maken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de meest gewenste vaardigheden op korte termijn worden geproduceerd en on-line getoond kunnen worden.

Wanneer u bijvoorbeeld klassikaal een of meerdere instructiefilms op een tv of beamer wil laten zien, dan kunt u deze bestellen door een mail naar ons te sturen. Kosten per film zijn € 15, exclusief de kosten van een usb stick. Klik hier voor meer informatie.

Zo is uw zorg onze zorg