Janssen Biologics heeft expertise op het gebied van monoklonale antilichamen. Bij Janssen Biologics in Leiden worden unieke biofarmaceutische geneesmiddelen ontwikkeld en geproduceerd.

Janssen Biologics maakt, verwerft en brengt unieke biofarmaceutische geneesmiddelen op de markt. Daarbij bouwen wij voort op onze leidinggevende positie in de ontwikkeling van monoklonale antilichamen. Antilichamen zijn stoffen die het lichaam aanmaakt als reactie op bacteriën, virussen of andere lichaamsvreemde stoffen. De innovatieve producten van Janssen Biologics richten zich op drie belangrijke ziektecategorieën: cardiovasculaire- en immunologische aandoeningen en kanker. De geneesmiddelen van Janssen Biologics worden niet volgens de traditionele methoden geproduceerd, maar door biofarmaceutische processen. Dat zijn nieuwe, uiterst schone productiemethoden die bijzondere geneesmiddelen opleveren.

Janssen Biologics B.V. maakt deel uit van Janssen Pharmaceutical Companies. Janssen Biologics is gevestigd in Leiden en werkt aan een van de belangrijkste onbeantwoorde medische behoeften van onze tijd in de oncologie, de immunologie, neurowetenschappen, hart- en vaatziekten en stofwisselingsziekten.