Kring-apotheek staat voor zorg: dichtbij en menselijk, want zorg is meer dan medicijnen. Alle Kring-apotheken staan voor hetzelfde doel en gaan voor invulling van dezelfde ambitie.

Missie

We zijn deskundig en betrokken. We gaan oplossend te werk. We doen dat met passie.

Visie

We gaan voor zorgleiderschap. We doen dit door naar de klant te luisteren en passende zorg te bieden van de hoogste kwaliteit. We dragen dit uit in wat we zeggen en wat we doen. Daardoor blijven we de grootste en bekendste apotheek van Nederland.

De Kring-apotheekformule heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een inhoudelijk en visueel sterke formule die de Kring-apotheek op veel fronten onderscheid. Dit varieert van vele gecertificeerde Kring-apotheken en een ontwikkeld kwaliteitszorgsysteem, een innovatief Digitaal Medicatiedossier om je actuele medicijngebruik digitaal in te zien, goed opgeleid en klantvriendelijk personeel tot interessante zorgprojecten die consumenten ondersteunen in hun welzijn. En dat werkt! Het helpt ons de meest doeltreffende, aantoonbare en kwalitatief hoogwaardige zorg te verlenen waar en wanneer de consument dit van ons verlangt.

Kring-Apotheken zijn een onderdeel van de farmaceutische groothandel Alliance Healthcare Nederland.