Alles over laboratoriumonderzoek verzameld op één website

Labuitslag.nl is het grootste portaal over medisch laboratoriumonderzoek. De normaalwaarden die op onze site worden genoemd, zijn niet in elk ziekenhuis van toepassing. Laboratoria gebruiken vaak verschillende testen en apparatuur. Hierdoor kan de testuitslag per ziekenhuis verschillen. Voor de juiste interpretatie van uw bloedonderzoek raden wij u aan naar uw eigen huisarts of specialist te gaan.

Bloedonderzoek wordt in de geneeskunde gebruikt om ziekten aan te tonen, meer of minder waarschijnlijk te maken, of uit te sluiten. Een bloedtest kan ook helpen om de werking van organen te controleren en of het effect van een bepaalde behandeling te evalueren. Op onze site proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende testen die in medische laboratoria worden uitgevoerd.

Alle informatie die op onze website wordt aangeboden, inclusief informatie gerelateerd aan medische zaken, gezondheidsklachten, behandelingen en producten, dient alleen voor informatieve doeleinden. Zij is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw eigen arts of specialist. De informatie op onze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie.