Eind 2015 heeft Sigma-Aldrich de krachten gebundeld met Merck Millipore. Onze gecombineerde organisatie, die opereert onder de naam MilliporeSigma in de Verenigde Staten en Canada, is de Life Science tak van Merck – en een wereldleider in de life science industrie waar wereldwijd zo’n 125 miljard dollar in omgaat.

Ons gezamenlijk doel is een oplossing te vinden voor de moeilijkste problemen in de life science door samenwerking met de wetenschappelijke gemeenschap wereldwijd. Samen bieden wij een breed portfolio van meer dan 300.000 producten, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken in de industrie. Ons aanbod omvat elke stap van de biotech/biofarma productieketen, waarbij een complete end-to-end workflow met sterk betrokken klantenservice, een vereenvoudigde interface en een vooraanstaand e-commerce en distributieplatform wordt gecreëerd.

Merck Life Science opereert in 65 productielocaties wereldwijd en biedt werkgelegenheid aan meer dan 19.000 mensen in 66 landen. Dit geografische bereik, in combinatie met ons innovatieve portfolio, industrieleidende vaardigheden, samen met een cultuur die nieuwsgierigheid en samenwerking stimuleert, geeft ons een unieke positie om te anticiperen op en voldoen aan de behoeften van onze klanten – en hun moeilijkste life science problemen op te lossen.