Ortho Clinical Diagnostics is een in vitro diagnostisch bedrijf dat producten en diagnostische apparatuur maakt voor bloedonderzoek.

Ortho Clinical Diagnostics is een wereldtopper op het gebied van in vitro diagnostiek. Voor de globale markt van klinische laboratoria produceert Ortho platformen en testen die een verscheidenheid aan ziekten, parameters en stoffen analyseren. Bovendien is Ortho wereldwijd een marktleider in immunohematologie, de geneeskundig tak welke met bloedgroep- en antistofbepaling voor een succesvolle bloedtransfusie betrokken is. Meer dan 75 jaar stellen ziekenhuizen en bloedbanken hun vertrouwen in Ortho om hun patiënten te bedienen.

Ons doel is het redden en verbeteren van levens door middel van diagnostiek. Om dit te behalen, moeten wij toptalenten blijven aanwerven. Ortho werknemers zijn klantgerichte professionals welke persoonlijk het hoogste niveau van integriteit handhaven.  Wij zijn responsief, visionair en geïnspireerd om te groeien en te slagen. Onze leiderpositie op het steeds belangrijkere gebied van diagnostiek geeft onze medewerkers een enorme ontwikkelingspotentieel. Als een gewaardeerd teamlid zal je een deel van de groei en aandrift van Ortho uitmaken en daardoor je eigen carrièrepad een unieke richting geven. Wat nóg belangrijker is, je zal ons helpen ons doel te leven. Dat is iets waar wij allemaal trots op kunnen zijn als we deze reis samen nemen.

Ons hoofdkantoor is in Raritan, NJ gevestigd. Onze globale kenniscentrum voor R&D bevindt zich in Rochester, NY. We hebben meer dan 4.300 medewerkers in 47 landen en doen zaken in meer dan 125 landen en gebieden.