Al sinds 2001 biedt OSG kwalitatieve cursussen aan medische professionals. Onze cursussen worden gegeven door de beste vakdocenten die theoretische kennis en ervaringen uit de praktijk op kundige en enthousiaste wijze combineren. Alle cursussen zijn geaccrediteerd bij de daarvoor geldende medische beroepsorganisaties.

Wist je bovendien dat wij naast het opleidingscentrum in Houten ook cursussen verzorgen op locatie? Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, praktijk of gezondheidscentrum? Informeer naar de mogelijkheden, we helpen je graag!

Hoe het allemaal begon…
OSG is opgericht vanuit de Vereniging van Artsen-Automobilisten (VvAA). Vanaf 1976 werd vanuit de VvAA reanimatie-onderwijs aangeboden aan haar leden. De toenemende vraag naar cursussen was de directe aanleiding om in 2001 de Stichting Opleidingsinstituut Spoedeisende Geneeskunde onder de vlag van de VvAA op te richten.

Waar we trots op zijn…
Binnen de branche staan we bekend als hét opleidingsinstituut binnen de spoedeisende geneeskunde en reanimatie. In de afgelopen 17 jaar hebben al tienduizenden cursisten naar volle tevredenheid opleidingen bij ons afgerond. We zorgen ervoor dat cursisten persoonlijk & intensief begeleid worden en kijken naar individuele opleidingsbehoefte. We zijn er trots op dat we veel cursisten mogen ontvangen voor een vervolg- of herhaalcursus. Alle cursussen worden verzorgd door gecertificeerde docenten of een instructeursgroep (faculty).

Cursusaanbod
Ons cursusaanbod is in de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Wij bieden cursussen en trainingen aan voor medische beroepsgroepen. Naast individuele cursisten behoren ook (academische) ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, huisartsenposten, revalidatiecentra, ambulancediensten en brandweerkorpsen tot onze klantengroep.

Kijk hier voor ons complete aanbod.