PinkRoccade Ziekenhuizen levert consultancy, projectleiding en beheer aan ziekenhuizen op het snijvlak van zorg en IT. Wij brengen de werelden van medische zorg en informatietechnologie samen en weten alles van EPD’s, eHealth-toepassingen en laboratoriuminformatiesystemen (LIS). Zo dragen wij bij aan optimaal functionerende zorgapplicaties en daarmee een betere ziekenhuiszorg. Een hecht team zet zich daar dagelijks met veel enthousiasme voor in.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers op vijf verschillende gebieden: advies, implementaties, functioneel en/of technisch beheer, testen & opleiding en optimalisatie. Afhankelijk van de wensen van ziekenhuizen bieden wij projectleiding, steken we de handen uit de mouwen bij implementaties, verzorgen we het beheer of nemen we de testcoördinatie op ons. Ondersteuning op tijdelijke basis of voor de langere termijn zijn beide mogelijk. Desgewenst staan we met onze 24/7-service dag en nacht voor u klaar. Consultancy op maat, daar geloven wij in.

Begeleiding eHealth-implementaties

In ziekenhuizen groeit de vraag naar het gebruik van eHealth. Denk aan transmurale gegevensuitwisseling (door middel van XDS), optimalisatie van patiëntenportalen, zorgportalen en implementatie van mobile apps. De kennis over de toepassing en implementatie van eHealth-toepassingen is vaak nog gefragmenteerd en ontoereikend. Als expert op het gebied van zorg en ICT zijn wij er om ziekenhuizen te adviseren over de invoering en het gebruik. Wij weten wat er speelt, omdat het ons dagelijkse werkveld is. Daarnaast houden we relevante ontwikkelingen en wetgeving nauwlettend in de gaten en delen we veel kennis onderling. Zo blijven we altijd up-to-date. Lees verder …