Poly Temp Scientific, Part of your Team

Poly Temp Scientific verzorgt in Nederland de levering van algemene laboratorium apparatuur van met name de merken Revco, Forma en Thermo Scientific. Het hoofdkantoor inclusief service- en distributiecentrum is gevestigd in Bolsward. Het leveringsprogramma in Nederland bestaat onder andere uit ultra lage temperatuur vriezers, incubatoren en flowkasten. Medische en wetenschappelijke universiteiten, ziekenhuizen, bloedbanken en diverse laboratoria behoren tot de klantgroepen. Poly Temp verzorgt de levering, installatie en onderhoud van alle apparaten in eigen beheer.

Trost op onze bijdrage aan uw succes

De apparatuur die wij leveren is voor ons meer dan een gebruiksvoorwerp in een lab. In de dertig jaar dat we aan organisaties en onderzoeksinstellingen leveren, beseffen we dat wij vanuit onze rol een belangrijke dagelijkse schakel zijn in onderzoek en diagnostiek. Uitkomsten zijn soms baanbrekend, kunnen levensreddend zijn of bevestigen onderzoek dat al jaren loopt.

We zijn er trots op dat we hier met onze medewerkers, apparatuur en ervaring en een bijdrage aan mogen leveren. We doen elke dag ons best om voorop te lopen en onze relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilt u ook voorop lopen? Ons team staat klaar om daarbij te helpen. Onze adviseurs helpen u graag bij het vergelijken en kiezen van de juiste apparatuur. Onze productspecialisten zorgen vervolgens voor de installatie, onderhoud en technische ondersteuning. De korte lijnen binnen ons bedrijf en de betrokkenheid van onze medewerkers maken ons een slagvaardig familiebedrijf. Naast leverancier worden we klein beetje uw collega.