RHOC: Goede bewegingszorg kan altijd beter
Het ultramoderne Reinier Haga Orthopedisch centrum biedt de beste orthopedische zorg van Nederland. We zijn nieuw en hebben toch al 300 jaar kennis en ervaring op zak. Hoge patiënttevredenheid is wat ons beweegt. Onze zorg is werkelijk om u als patiënt georganiseerd, en niet andersom.

U krijgt maximale aandacht. Vóór, tijdens en na de behandeling
Wij geloven dat goede bewegingszorg altijd beter kan. Daarom hebben wij ons gespecialiseerde nieuwe centrum opgericht. Hier werken maar liefst 20 ervaren orthopeden van de Reinier Haga Groep (Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft, LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer, HagaZiekenhuis in Den Haag) nauw samen met elkaar. Elk met hun eigen specialisatie.

Bij het Orthopedisch Centrum begrijpen wij dat u wilt genieten van alles wat de wereld te bieden heeft.

Het kan voorkomen dat bewegings- en pijnklachten uw kwaliteit van leven negatief beïnvloeden. Dankzij ons omvangrijke team van de beste specialisten, als ook onze directe relatie met nabijgelegen ziekenhuizen, huisartsen en fysiotherapeuten, bieden wij de meest complete en veilige orthopedische zorg.

Voor iedereen. Wij geven u maximale aandacht vóór, tijdens en na de behandeling.

“Spreekuren en vooronderzoeken zoals het nemen van röntgenfoto’s, MRI’s of CT-scans, maar ook bloedcontrole, nacontrole en nabehandeling blijven plaatsvinden in uw eigen ziekenhuis”

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactformulier. Voor contact met de orthopeden kunt u nu nog terecht in de 3 ziekenhuizen die samen het Orthopedisch centrum gaan vormen: