Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 100 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Op de locatie ontvangt u het advies en uw vaccinaties en kunt u d.m.v. pin betalen. Reisprik is als erkend vaccinatiecentrum aangesloten bij het LCR (landelijk coördinatiecentrum Reizigersadvisering).

Vaccinaties Instellingen en Bedrijven?

Gaat u met een groep op vakantie of bent u als werkgever of als instelling geïnteresseerd in de diensten van Reisprik dan verwijzen wij u graag door naar ons bedrijven portaal, Bedrijfsprik.nl. Hier vindt u uitgebreide informatie over onze activiteiten op het gebied van bedrijfsvaccinaties.

Deelnemen aan Reisprik?

Bent u huisarts en actief op het gebied van de reizigersadvisering. We verwelkomen u graag als deelnemer aan het netwerk. Neem contact met ons op via het contactformulier we bellen u dan z.s.m. terug.