Al 100 jaar de revalidatieexpert voor iedereen die te maken heeft met de blijvende gevolgen van een ziekte, aandoening of ongeval.

Volwassenenrevalidatie | Kinderrevalidatie | Arbeidsrevalidatie | Orthopedietechniek 

Rijndam is specialist in complexe revalidatievraagstukken. Samen met u werken we aan uw revalidatie. We doen dat centraal als het nodig is en dichtbij huis als het mogelijk is. We volgen de ontwikkelingen op de voet, doen onderzoek en zijn een kweekvijver voor talent. Want we geloven dat de balans tussen opleiden, onderzoeken en behandelen tot de beste zorg voor onze patiënten leidt.We leveren niet alleen hoogwaardige revalidatiezorg voor inwoners van Zuidwest-Nederland. Door te investeren in wetenschappelijk onderzoek en onderwijs werken we ook actief mee aan de ontwikkeling van revalidatiegeneeskundige zorg.

Wat u mag verwachten
Al meer dan 100 jaar leren wij kinderen, jongeren en volwassen omgaan met de gevolgen van een ziekte, aandoening of ongeval. Onze deskundige en betrokken medewerkers krijgen en nemen de verantwoordelijkheid voor zorg die op u is afgestemd. Want bij ons staan úw wensen en behoeften centraal.

Lid van verenigingen
Rijndam is lid van de branchevereniging Revalidatie Nederland (RN) en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Ook participeert Rijndam in de Stichting Samenwerkende Rijnmond Ziekenhuizen (SRZ). Onze revalidatieartsen zijn bovendien lid van de Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen (VRA).

Onze locaties

Innovatiecentrum Revalidatie

Al meer dan honderd jaar is Rijndam de specialist in complexe revalidatievraagstukken. Door te investeren in wetenschappelijk onderzoek, innovatie en onderwijs, werken we actief mee aan de ontwikkeling van revalidatiegeneeskundige topzorg. Ons uiteindelijke doel is om de zorg voor u nog beter te maken. Rijndam werkt hierbij nauw samen met het Erasmus MC.

Het Innovatiecentrum Revalidatie heeft een verbindende en faciliterende functie in het realiseren van een centrum voor toonaangevende, revalidatiegeneeskundige topzorg waarin zorg, onderzoek en ontwikkeling zijn geïntegreerd. Rijndam en de afdeling revalidatiegeneeskunde van Erasmus MC investeren gezamenlijk in vier revalidatiegeneeskundige onderzoekslijnen.

Rijndam Orthopedietechniek

Rijndam Orthopedietechniek is een orthopedische instrumentmakerij binnen Rijndam Revalidatie. Hier kunt u terecht voor armprothesen, beenprothesen en verschillende soorten orthesen (spalken en braces). Rijndam Orthopedietechniek beschikt over een eigen werkplaats. Hierdoor spelen onze medewerkers goed in op individuele vraagstukken. Lees verder ….