Sanofi is een internationaal, farmaceutisch bedrijf dat zich bezighoudt met onderzoek naar en de ontwikkeling, productie en marketing van geneesmiddelen.

Sanofi is een wereldwijd farmaceutisch bedrijf met een leidende positie in de nieuwe economieën. Sanofi heeft vestigingen in meer dan 100 landen. De producten van Sanofi zijn verkrijgbaar in meer dan 170 landen. Het bedrijf heeft ongeveer 100.000 medewerkers.

Samen met onze partners zet Sanofi zich actief in om de gezondheid te beschermen, de levenskwaliteit te verbeteren en antwoord te geven op de behoeften van 7 miljard wereldburgers. Dit doen wij in de eerste plaats door geneesmiddelen en vaccins beschikbaar te stellen.

De kernactiviteiten van Sanofi Nederland bestaan uit klinische ontwikkeling, registratie, marketing, verkoop en distributie van geneesmiddelen op en zonder voorschrift. Daarnaast bieden wij diagnostica, medische hulpmiddelen en Solutions (innovatieve zorgconcepten).

Sanofi Pasteur is de vaccindivisie van de Franse multinationale farmaceutische onderneming Sanofi. Sanofi Pasteur is het grootste bedrijf ter wereld dat zich volledig toelegt op vaccins. Sanofi Pasteur heeft een gevarieerd portfolio van hoogwaardige vaccins voor kinderen, adolescenten en volwassenen, waaronder influenza, meningitis, reizen en endemische ziekten. Wij zijn een wereldleider in vaccins tegen influenza en kindergeneeskunde en de eerste wereldwijde leverancier van polio injecteerbaar vaccin.