Star-SHL is een eerstelijns organisatie voor medische diagnostiek en is gespecialiseerd in laboratorium-, beeldvormend- en functieonderzoek

Star-SHL levert snelle en betrouwbare medische diagnostiek voor de gezondheidszorg in de regio Rotterdam-Rijnmond (voorheen Star-MDC) en de Regio West-Brabant, Zeeland, Den-Haag en Gorinchem (voorheen SHL-Groep en SRTB).

Dit allemaal dicht bij patiënten, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. We zijn gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting. Ook voeren we biometrische onderzoeken uit zoals echo’s en oogfoto’s en doen we onderzoek naar hart- en longfuncties. Star-SHL beschikt over één van de grootste en modernste laboratoria van Nederland. Daarnaast ondersteunen onze 1.300 medewerkers huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. We verzorgen prenatale screenings, zwangerschapsecho’s en DNA-onderzoek. Onder regie van huisartsen begeleiden we patiënten met chronische ziekten als suikerziekte of longaandoeningen. Star-SHL heeft de grootste Trombosedienst van Nederland en geeft hiermee 1e-lijnsondersteuning aan huisartsen, ziekenhuizen en overige zorgverleners. Dankzij het logistieke netwerk, locaties dicht bij patiënten en zorgverleners en het gebruik van moderne digitale technologie zijn de onderzoeksresultaten altijd snel beschikbaar.

We zitten op meer dan 400 locaties in Zuidwest-Nederland. We zijn dus altijd in de buurt. En als het nodig is, komen we bij de mensen thuis.

Locatie Etten-Leur
Bredaseweg 165, 4872 LA
Postbus 228, 4870 AE
076 – 502 91 00

Locatie Rotterdam
Vlambloem 21, 3068 JE
Postbus 8661, 3009 AR
010 – 289 02 50