Stichting PAMM is hét regionale centrum voor infectieziekten en pathologie in Zuidoost-Brabant. PAMM werkt hiertoe intensief en structureel samen met de verschillende ziekenhuizen in de regio, 450 huisartsen, de GGD, zorginstellingen en verloskundigenpraktijken. Als vooraanstaand kennisinstituut houden wij ons naast diagnostiek, consultatie en preventie bezig met innovatie van het werkveld door toegepast onderzoek en nascholing. De Stichting telt ruim 200 medewerkers, werkzaam op twee locaties. PAMM is NEN-EN-ISO 15189:2012 geaccrediteerd (registratienummer M 103). 

Laboratorium voor Pathologie
De moleculaire pathologie van ons laboratorium is een dynamische afdeling. Onze werkzaamheden zijn verdeeld over onze beide locaties (FISH in Eindhoven en PCR vnl. in Veldhoven). Op de afdeling cytologie van ons laboratorium werken 12 analisten en vier labmedewerkers. Op de afdeling histologie werken 30 analisten en samen streven we naar een optimale dienstverlening in een informele werksfeer. Er is volop ruimte voor verdere implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Digitalisering en automatisering zijn speerpunten. Op ons laboratorium voor pathologie werken we samen met ongeveer 100 medewerkers waarvan 16 pathologen en 1 moleculair bioloog (KMBP-er). Dit laboratorium is gevestigd op het terrein van het Catharina-ziekenhuis te Eindhoven.

Bezoekadres: Michelangelolaan 2, 5623 EJ, Eindhoven
Postadres: Postbus 2, 5500 AA, Veldhoven 

T: 088 – 444 22 00
E: pathologie@pamm.nl
W: www.pamm.nl

Laboratorium voor Medische Microbiologie
De afdeling MSV is één van de twee labafdelingen binnen het laboratorium voor medische microbiologie. Er werken 34 analisten en samen streven we naar een optimale dienstverlening in een informele werksfeer. Er is volop ruimte voor verdere implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Binnen het laboratorium voor medische microbiologie werk je samen met ongeveer 100 medewerkers, waarvan 9 artsen-microbioloog en 1 klinisch moleculair bioloog. Dit laboratorium is gevestigd in een vleugel van het Máxima Medisch Centrum te Veldhoven

Bezoekadres: De Run 6250, 5504 DL, Veldhoven
Postadres: Postbus 2, 5500 AA, Veldhoven

T: 088 – 444 21 00
E: microbiologie@pamm.nl
W: www.pamm.nl