Triskelion test en analyseert chemische, farmaceutische, voedsel- en biotechnologische producten, en garandeert de veiligheid en kwaliteit van de producten die we dagelijks gebruiken. Triskelion zorgt ervoor dat we ons geen zorgen hoeven te maken en dat we een veilig en beter leven kunnen leiden.

DUCARES B.V. – TRISKELION is een internationaal georiënteerde contractonderzoeksorganisatie die innovatieve diensten levert op de gebieden immunologie, farmacologie, ADME/DMPK, toxicologie, (bio)chemische analyses en regulatory services & risk assessment. We verbeteren en beschermen de gezondheid en het welzijn van mensen door de kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid van voedsel, medicijnen en chemische producten te waarborgen. Door persoonlijke inzet, hoogwaardig onderzoek en professioneel advies ondersteunen wij onze klanten bij het ontwikkelen van producten die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven.

DUCARES B.V. – TRISKELION heeft circa 100 medewerkers en is gevestigd in Utrecht. Ons state-of-the-art laboratorium is onlangs volledig gerenoveerd en gerenoveerd.

Triskelion B.V. en Ducares B.V. zijn een definitieve fusieovereenkomst aangegaan per 1 januari 2020. De nieuwe organisatie gebruikt de wettelijke naam DUCARES B.V. Desalniettemin blijven de handelsnamen DUCARES en TRISKELION onafhankelijk van elkaar bestaan.