VWR International, LLC, een toonaangevende onafhankelijke distributeur van laboratoriumapparatuur, -materiaal en -diensten aan life science en onderzoeksbedrijven is onderdeel van Avantor, een wereldwijde leverancier van discovery-to-delivery-oplossingen voor de wereldwijde life sciences, geavanceerde technologieën en onderzoeksindustrieën.

VWR heeft wereldwijd 8.000 werknemers in 35 landen die werken aan het stroomlijnen van de wijze waarop onderzoekers in Noord-Amerika, Europa en Azië hun voorraadbeheer en het onderhoud van hun laboratoriummateriaal regelen. Aanvullend steunt VWR haar klanten door het bieden van on-site service, voorraadbeheer, aankoop van producten, integratie van bevoorradingssystemen en technische service.

In 2014 is Klinipath en zijn dochterondernemingen onderdeel geworden van VWR, onafhankelijke distributeurs van apparatuur, verbruiksartikelen en reageermiddelen, zijn gevestigd in Duiven, Nederland en Olen, België. Zij vertegenwoordigen een aantal vooraanstaande leveranciers voor de klinisch chemische industrie voor de histologie-, pathologie-, cytologie- en immunologiesector, en brengen ook een uitgebreide portefeuille van eigen merk producten van apparatuur, reageermiddelen en plastic verbruiksartikelen op de markt onder de namen Klinipath en Immunologic.

Voor meer informatie over VWR kijk op onze site www.vwr.com