VWR International is een vertrouwde wereldwijde partner voor klanten en leveranciers in de sectoren Life Science en geavanceerde technologieën en toegepaste materialen.

Als merk van Avantor biedt VWR een geïntegreerde en naadloze koopervaring die is geoptimaliseerd voor de manier waarop u zaken doet – van ontdekking tot levering. Ons wereldwijde e-commerceplatform geeft u eenvoudige, gemakkelijke toegang tot onze eigen merken, evenals die van duizenden andere fabrikanten.

VWR International heeft een sterk distributienetwerk in meer dan 30 landen en levert een uitgebreide portfolio van producten, diensten en oplossingen aan laboratorium- en productieklanten in de farmaceutische, biotechnologische, industriële, onderwijs-, overheids- en gezondheids- sector.

In 2014 is Klinipath en zijn dochterondernemingen onderdeel geworden van VWR, onafhankelijke distributeurs van apparatuur, verbruiksartikelen en reageermiddelen, zijn gevestigd in Duiven, Nederland en Olen, België. Zij vertegenwoordigen een aantal vooraanstaande leveranciers voor de klinisch chemische industrie voor de histologie-, pathologie-, cytologie- en immunologiesector, en brengen ook een uitgebreide portefeuille van eigen merk producten van apparatuur, reageermiddelen en plastic verbruiksartikelen op de markt onder de namen Klinipath en Immunologic.

Voor meer informatie over VWR kijk op onze site www.vwr.com