Xpert Clinics: Samen sterk onder 1 merk

Met ingang van 28 september 2020 gaan de focusklinieken Xpert Clinic, Xpert Orthopedie, Helder kliniek, Reva Clinic en Kinos Revalidatie samen verder onder één merknaam: Xpert Clinics. De nieuwe naam zorgt voor duidelijkheid en geeft meer overzicht in de verschillende vakgebieden. De expertise, hoge kwaliteit van zorg en snelle toegang blijven uiteraard ongewijzigd.

Bij Xpert Clinics kunnen patiënten terecht voor verzekerde zorg op het gebied van hand- en polsaandoeningen, orthopedie, proctologie (anale klachten) en revalidatie. De klinieken verlenen specialistische zorg in een patiëntgerichte omgeving.

De volgende focusklinieken gaan vanaf eind september verder onder de nieuwe merknaam Xpert Clinics:

 Xpertclinics-bij-elkaar

  • Xpert Clinics Hand- en polszorg – De handchirurgen van Xpert Clinics Hand- en polszorg bieden specialistische zorg voor handen en polsen. U kunt hier terecht met veelvoorkomende klachten zoals duimbasisartrose of carpaal tunnel syndroom, maar ook voor zeldzame aandoeningen of complexe trauma’s. Wij combineren afspraken zoveel mogelijk op dezelfde dag zodat u snel wordt geholpen, zonder onnodige wachttijd.
  • Xpert Clinics Proctologie  – Xpert Clinics Proctologie behandelt anale aandoeningen, zoals aambeien, fistels en fissuren. Het proctologisch team van gespecialiseerde chirurgen biedt de beste en nieuwste behandelmethodes voor anale klachten, waarbij veel aandacht is voor pijnstilling. De kliniek kent korte wachtlijsten, u wordt dus altijd snel geholpen.
  • Xpert Clinics Orthopedie – Xpert Clinics Orthopedie is volledig gespecialiseerd in de behandeling van klachten aan de knie, heup, schouder, enkel en voet. Alle artsen zijn specialisten binnen hun vakgebied. Ons multidisciplinaire team zorgt ervoor dat u snel weer kunt bewegen, soepel en zonder pijn. Xpert Clinics Orthopedie geeft u de vrijheid van beweging terug.
  • Xpert Clinics Revalidatie – Voor een revalidatietraject voor hand en polsklachten kunt u terecht bij de gespecialiseerde revalidatieartsen, fysio- en ergotherapeuten en psychologen van Xpert Clinics Revalidatie. Samen met u stemmen zij een optimaal behandelprogramma af en zorgen zij ervoor dat u uw werk, sport of hobby weer zo snel en zo goed mogelijk kunt uitoefenen.
  • Xpert Handtherapie is de nieuwe naam voor onze eerstelijns oefentherapie bij hand-, pols-, schouder- en elleboogklachten. Onze gespecialiseerde fysio- en ergotherapeuten begeleiden u tijdens uw therapietraject dat onder andere bestaat uit oefentherapie en het gebruik van ondersteunende hulpmiddelen zoals een spalk of brace.

handtherapie2-Xpert-Clinics

 

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland. De onderneming komt voort uit de in 1995 opgerichte Velthuis kliniek. Men kan terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De groep bestaat uit een aantal klinieken (merken).

Het merk Xpert Clinics Hand- en polszorg richt zich op hand- en polszorg, het merk Velthuis kliniek richt zich op plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering en het merk Xpert Clinics Proctologie richt zich op proctologie. De vestigingen van Equipe zorgbedrijven bevinden zich in Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Gouda, Hilversum, Rotterdam, Velp, Zeist en Venlo.

Binnen een vestiging zijn alle merken vertegenwoordigd en zijn er poliklinische en operatieve behandelfaciliteiten. Equipe Zorgbedrijven wordt gedreven door het leveren van zorg van aantoonbaar betere kwaliteit en beoogt het beste resultaat. De organisatie heeft als missie om de zorg aantoonbaar slimmer, beter en vriendelijker te maken. De waarden en normen zijn door de hele organisatie breed verankerd. Wij verrassen in stijl en aandacht, wij zijn trots en integer en we werken professioneel en accountable.