Zorgdidact is een training & opleidingsbureau, in 2010 opgericht door Petra van Bussel – Kusters. Zorgdidact verzorgt diverse cursussen voor zowel particulieren als professionals, waaronder EHBO, EHBK, Triage, Medisch secretaresse en medisch technische vaardigheden. We werken met kleine groepen om het leerrendement te vergroten.

Bekijk hier ons volledige aanbod

Kwaliteit en het bieden van een veilig leerklimaat staan bij ons voorop. Niet alleen het kunnen uitvoeren van een vaardigheid is belangrijk, maar ook het weten waarom!

Praktijklokaal met Skillslab

Zorgdidact beschikt over een goed uitgerust praktijklokaal met Skillslab met inmiddels 8 patiëntenverzorgingspoppen (baby, kleuter en volwassene). U kunt in ons praktijklokaal individueel of met een groep collega’s, medisch technische vaardigheden in simulatie op fantomen oefenen en/of laten toetsen. Zorgdidact biedt ook de mogelijkheid om het praktijklokaal per dagdeel te huren inclusief of exclusief materialen en middelen. In onze webshop zijn diverse oefenmaterialen te koop, zoals een anatomisch model van de huid, een oefenpop voor de blaaskatheterisatie of een oefenarm voor het plaatsen van een perifeer infuusmaterialen. Lees verder op onze site ….

Meer weten?

Neem dan contact op met Petra van Bussel – Kusters info@zorgdidact.nl of 0493-383990 / 06-57848354 en maak een afspraak! Wij staan u graag te woord.