Bender is detacheerder en opleider in het sociaal domein, het ruimtelijk domein en de zorg. Dagelijks zetten onze 350 professionals zich in op uiteenlopende opdrachten binnen het publiek domein en de zorg. Jaarlijks leidt de Bender Academie met goed gevolg 5.000 cursisten op die zich vakinhoudelijk én persoonlijk verder ontwikkelen. Onze kantoren bevinden zich in Amsterdam, Utrecht en Deventer.

Wil je verder groeien binnen de zorg of het publiek domein? Bender leidt al ruim 15 jaar professionals zoals jij op.

Dit doen we met opleidingen, workshops en trainingen rond Wmo, jeugdzorg, participatie, werk & inkomen, schuldhulpverlening, zorg en ruimtelijk domein. Onze opleidingen sluiten natuurlijk aan bij de meest actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en bij jouw behoefte aan kennis en ontwikkeling. Omdat we ze ontwikkelen in de praktijk zijn ze altijd up-to-date. We werken samen aan kennis en vaardigheden op verschillende opleidingsniveaus. Klassikaal en via e-learning.

WMO – 17 OPLEIDINGEN
Kies jij voor onze brede en praktijkgerichte opleiding tot Wmo-consulent? Of zoek je naar cursussen zoals Actualiteiten Wmo? Een overzicht van ons Wmo-aanbod vind je hier.

JEUGDZORG – 13 OPLEIDINGEN
Naast een door SKJ geaccrediteerde opleiding tot jeugdconsulent, kun je je ook inschrijven voor cursussen die je punten opleveren voor je registratie. Maar we bieden ook tal van andere interessante cursussen. Bekijk hier de opleidingen.

PARTICIPATIE, WERK & INKOMEN – 14 OPLEIDINGEN
Voel je zekerder in je werk met onze trainingen op het gebied van participatie, werk en inkomen. We bieden ook de complete opleiding Klantmanager Werk & Inkomen. Bekijk hier de opleidingen.

SCHULDHULPVERLENING – 9 OPLEIDINGEN
Wil jij starten of je verder ontwikkelen op het gebied van schuldhulpverlening? Volop mogelijkheden: van de opleiding tot schuldhulpverlener tot cursussen waarmee jij en je afdeling up-to-date blijven. Bekijk hier de opleidingen.

PUBLIEK DOMEIN ALGEMEEN – 10 OPLEIDINGEN
De geaccrediteerde opleiding ‘integrale professional’ geeft een brede blik op Wmo, jeugd, zorg, schuldhulpverlening en participatie. Daarnaast uiteenlopende cursussen waarmee jij kundig en met vertrouwen je werk kunt uitvoeren. Bekijk hier de opleidingen.

RUIMTELIJK DOMEIN – 3 OPLEIDINGEN
Het ruimtelijk domein is dynamisch en volop in ontwikkeling. De nieuwe Omgevingswet leidt de komende jaren tot een enorme verandering in regels, maar ook in cultuur. Naast technische kennis en ruimtelijk inzicht heb je ook de nodige soft skills nodig. Ben jij er klaar voor? Bekijk hier de opleidingen.

ZORG – 2 OPLEIDINGEN
Wil je als verpleegkundige of verzorgende goed voorbereid zijn op de nieuwste ontwikkelingen? Beter leren omgaan met cliënten of vraagstukken in de zorg. Volg dan onze opleidingen gebaseerd op de beroepsprofielen voor de komende jaren. Bekijk hier de opleidingen.

MAATWERK EN INCOMPANY
Alle trainingen en cursussen van Bender zijn aan te passen aan je persoonlijke wensen. Heb je collega’s die zich ook willen ontwikkelen? Profiteer dan van onze incompany-trainingen. Ieder traject geven we met aandacht en in nauw overleg vorm. Voor het beste resultaat. Meer informatie? Mail dan naar ons via incompany@bendergroep.nl of bel naar 030 – 7670016.

We doen niets liever dan bijdragen aan de groei van mensen en organisaties.
Marga Ligtenberg accountmanager, Bender Academie