Bestuursacademie-nederland-logoSamen met klanten en partners bouwt de Bestuursacademie Nederland mee aan de professionalisering van overheidsorganisaties.

We richten ons zowel op de ontwikkeling van mensen als organisaties binnen het openbaar bestuur. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind. En overheidsorganisaties krijgen advies op het gebied van Human Resources, organisatie- en teamontwikkeling, leiderschap en cultuurverandering. Lees verder op onze site.

Ons aanbod op vakgebied Sociaal Domein

Hieronder staan ons aanbod verdeeld over verschillende onderwerpen. Je kunt ook het hele aanbod van het vakgebied Sociaal Domein bekijken via deze link.

Persoonlijk studieadvies

Wil je weten welke opleiding of training het best bij je past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vraag een persoonlijk studieadvies aan

Incompany

Al onze opleidingen en trainingen kun je ook als incompany in jouw eigen organisatie uitvoeren. Wil je in jouw organisatie een incompany organiseren? Neem contact met ons op via dit formulier of bel 035 – 7 604 860.

Wil je meer informatie?

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 035 – 7 604 850 of info@bestuursacademie.nl.