Medivus is een zorgopleider van formaat en biedt verkorte volwaardige MBO-opleidingen aan. Jaarlijks volgen vele honderden mensen een zorgopleiding via Medivus. Ons slagingspercentage ligt op 85% en dat is uitzonderlijk hoog. We bereiken zulke hoge slagingspercentages onder andere door onze unieke aanpak gebaseerd op een volwassenen gerichte lesmethode. Ook gaan we in de individuele begeleiding verder dan andere opleiding aanbieders. Ook gaan we in de individuele begeleiding verder dan andere opleiding aanbieders. 

Behaal jouw bhv-diploma in slechts één dag!
In een acute noodsituaties moet je blind kunnen varen op de bhv (bedrijfshulpverlening). Bij calamiteiten als een hartstilstand, beginnende brand en andere situaties weten zij wat te doen en hoe te handelen. Binnen de zorg speelt een bhv-diploma dan ook een grote rol. Iedere organisatie is sowieso verplicht een of meerdere bhv’ers op de werkvloer te hebben. Echter, omdat er in zorginstellingen gewerkt wordt met mensen in kwetsbare posities, zijn juist daar goed getrainde bhv’ers een must!
Klik hier voor meer informatie.

Behaal jouw EHBO-certificaat
Eigenlijk zou iedereen moeten weten hoe je eerste hulp moet bieden en sowieso kun je als je in de zorg werkt niet zonder EHBO-diploma. In geval van nood weet jij door het volgen van een EHBO-cursus het hoofd koel te houden en weet je precies wat je moet doen. Bij Medivus oefenen we dit met je.
Klik hier voor meer informatie.

Behaal jouw certificaat Helpende Plus
Als gediplomeerde niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn (HZW) kun je met dit certificaat je verantwoordelijkheden op je werk uitbreiden. Door het volgen van dit keuzedeel verdiep je jouw kennis en werk je aan je kwaliteit en deskundigheid. Dit betekent onder meer dat je medicatie kan verstrekken aan zorgvragers.
Klik hier voor meer informatie.

Breng in een maand je kennis van medicatie up-to-date
De zorg voor medicatie is een belangrijk thema in de gezondheidszorg. Als zorgopleider ontwikkelde Medivus een eigen Medicatie Training die aansluit bij de dagelijkse praktijk. In de lessen wordt aandacht besteed aan vaardigheden als: Het aanreiken van medicatie – Het werken volgens veiligheidsregels – Hoe je onderzoekt wat de werking en bijwerking(en) van het medicijn zijn.
Klik hier voor meer informatie.

Wil jij bijscholen in alle verpleegtechnische handelingen?
De wet BIG schrijft voor dat je verpleegtechnische handelingen op correcte wijze dient uit te voeren. Het regelmatig scholen op deze handelingen zorgt ervoor dat je bevoegd en bekwaam blijft. Medivus ondersteunt je hierbij aan de hand van de geldende wettelijke protocollen, kaders en richtlijnen.
Klik hier voor meer informatie.

Medivus, uw partner voor goed opgeleid personeel