Brickhouse Academy heeft als doel om wetenschappelijke kennis op het gebied van gezondheid en psychologie, en kennis uit het bedrijfsleven over verandermanagement op een toegankelijke manier te vertalen voor dagelijks gebruik door iedereen. Dit doen we door middel van het schrijven van boeken, het geven van lezingen, workshops en trainingen.

Onze visie
We vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van de beschikbare wetenschappelijke kennis in het dagelijks leven. Om dit te bevorderen maakt Brickhouse Academy deze kennis toegankelijk voor iedereen middels boeken, lezingen, masterclasses en workshops. Door het trainen van professionals bevordert Brickhouse Academy het evidence-based werken, zodat zij succesvoller worden.

Onze werkwijze
Masterclasses vinden plaats in kleine groepen van maximaal 17 personen. Hierdoor is individuele aandacht gewaarborgd, waardoor grote stappen gemaakt worden tijdens een trainingsdag. Er wordt voortdurend afgewisseld tussen theorie en de praktische toepassing ervan. Hierbij wordt interactief gewerkt, aan de hand van door de deelnemers ingebrachte casuïstiek.

Ons aanbod

Onze boeken

  • Een positieve leefstijlverandering levert mensen veel op: gezondheid, energie en vitaliteit. De gedragsverandering die hiervoor nodig is, blijkt voor veel mensen een flinke uitdaging. Dit boek biedt alle inzichten en handvatten om een leefstijlverandering uit te lokken en mensen te ondersteunen en te begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl.
  • Terugval en verleiding is een praktisch werkboek dat stap voor stap afvallen, de moeilijke momenten daarbij en de verleidingen aanpakt. Deze methode is wetenschappelijk onderbouwd en maakt gebruik van theorieën en onderzoek op het gebied van psychologie, gewichtsmanagement en verandermanagement. Het is toegankelijk geschreven met uitleg, voorbeelden, verhalen en oefeningen.
  • Smartsize Me; afvallen op een slimme manier
    Hoe kun je op een verantwoorde manier afvallen en controle krijgen over je gewicht? Dit boek helpt je daarbij. Smartsize Me is niet het zoveelste dieetboek en het schrijft zeker niet voor wat je wel en niet mag eten. Op basis van wetenschappelijk onderzoek over eetgedrag, lichaamsgewicht en gedragsverandering krijg je zicht op je eetpatroon en de redenen waarom je eet.

Lees verder op onze site.

Vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel 035 6315664 of mail naar info@brickhouseacademy.nl