ExpertCollege biedt twee thematische ABCDE-cursussen aan voor SEH-verpleegkundigen; opvang van de traumapatiënt en het acuut zieke kind.

De cursussen zijn te volgen als tweedaagse basiscursus en als eendaagse herhalingscursus. De basiscursus is bedoeld voor verpleegkundigen die voor het eerst de ABCDE-training volgen. Heeft u eerder een cursus gevolgd? Dan komt u in aanmerking voor de eendaagse herhalingscursus. Alle cursussen zijn geaccrediteerd bij V&VN.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven voor de cursus via www.abcdevoorverpleegkundigen.nl/inschrijven.

Kennismaken?
Bent u opleider en wilt u meer informatie over de cursus? We komen graag een keer bij u langs voor een oriënteren gesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op locatie, waar we u met plezier rondleiden in onze les- en simulatiezalen en u een dag met de cursus mee kunt kijken.

Om kennis te maken met onze cursus nodigt ExpertCollege ziekenhuizen uit om twee verpleegkundigen kosteloos in te sturen voor onze cursus. Graag maken wij nadien een afspraak met u om de bevindingen van de cursus te evalueren en te verkennen hoe onze leeroplossingen kunnen bijdragen aan de opleiding van uw verpleegkundigen.

Meer informatie
Meer informatie over de cursus: www.abcdevoorverpleegkundigen.nl. Voor meer informatie of deelname als auditor kunt u contact met ons opnemen via info@expertcollege.com of tel.: 020 – 545 33 80.

Expertcollege-Nightingale Instituut loopt inmiddels 15 jaar voorop in het verbeteren en innoveren van onderwijs middels e-learning en blended learning. Het Expertcollege-Nightingale Instituut team bestaat uit clinici die hun werkzaamheden en ervaringen combineren met onderwijsontwikkeling. Zij worden bijgestaan door grafische ontwerpers, software designers en taalkundigen. Het resultaat: e-learning en blended learning met een leerervaring zoals u nog niet eerder heeft ervaren!