GITP PAO (Postacademisch onderwijs) biedt opleidingen voor zorg- en onderwijsprofessionals die werken op het gebied van kind en jeugdvolwassenen en ouderen en verstandelijke beperking.

Ons aanbod

We hebben cursussen op het gebied van cognitieve gedragstherapie, professionele vaardigheden waaronder supervisie en coaching en actuele ontwikkelingen zoals passend onderwijs, DSM-5 en transitie van de jeugdzorg. In een groeiend deel van het aanbod gebruiken we online lesmethodes. Dit kan gaan om een combinatie van klassikale lessen en online leren (blended leren) of om volledige online cursussen of webinars  (100% online).

Al onze cursussen zijn geaccrediteerd. Deze accreditaties krijgen wij van verenigingen als NVO, NIP, VGCt en SKJ. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van keuzes en kunnen je adviseren over jouw professionele ontwikkeling.

We kunnen elke cursus als incompany cursus of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag vrijblijvend en gratis opleidingsadvies.

Lees verder op GIPT.nl