DeZorgacademy wil kennis en ervaring in de organisatie van de zorgsector zo breed mogelijk delen. Doel is de kwaliteit van besluitvorming in de zorg te verbeteren, te leren van anderen en de zorg als zodanig op een hoger niveau te tillen. 

DeZorgacademy is een initiatief van Eldermans | Geerts, een advocatenkantoor dat zich volledig toelegt op het adviseren en bijstaan van zorgprofessionals, zorginstellingen, branche- en beroepsverenigingen. De advocaten en juristen hebben een brede kennis van alle aspecten van de zorg en delen deze kennis graag. Een goed begrip van wet- en regelgeving is van belang voor effectieve besluitvorming en dat komt de zorg ten goede.

Ons aanbod

Masterclasses

Het doel van onze masterclasses is het bijspijkeren van kennis en zijn bedoeld voor zorgondernemers en zorgbestuurders vanuit alle zorgdisciplines. Tijdens onze masterclasses wordt relevante en praktische informatie gedeeld en is volop ruimte voor het stellen van vragen, het delen van ervaringen en netwerken. Een masterclass duurt een dagdeel. Lees verder via deze link. Als u meerdere masterclasses wilt volgen is het interessant om te kiezen voor een Jaarabonnement. Hiermee kunt u vijf door u te kiezen masterclasses volgen voor één vast bedrag.

Opleiding ‘Recht in de zorg’

Naast de masterclasses hebben wij een opleiding ‘Recht in de zorg’. Deze opleiding is ook geschikt voor niet-juristen die dagelijks met de zorg te maken hebben, zoals zorgondernemers, adviseurs en financieel experts. In vijf dagen krijgt u een totaaloverzicht van alle relevante wet- en regelgeving in de zorg en de toepassing daarvan. Lees verder via deze link.

Contactgegevens

Tel: 030-2332218
Email: post@dezorgacademy.nl