IMOZ is een organisatie die zich bezig houdt met ontwikkeling, implementatie en scholing van belevingsgerichte zorg en kleinschalige woonleefzorg. IMOZ is een kleine, krachtige en zelfstandige organisatie die met een eigen missie en visie al sinds 1996 een vaste speler in het zorgveld is.

Ons opleiding– en cursusaanbod is bedoeld voor medewerkers in de (langdurige) ouderenzorg en richt zich op de cliënt met een chronische aandoening in de intramurale – en extramurale setting. 

Ons Cursusaanbod

 • Gespecialiseerd Verzorgende Gerontopsychiatrie
  14 daagse opleiding, gespreid over ca. 1 jaar
  Binnen zorginstellingen wonen steeds vaker bewoners met (tevens) gerontopsychiatrische ziektebeelden die niet vallen onder de reguliere PG of Somatiek ziektebeelden. De kennis over deze ziektebeelden en over de manier van omgang, is beperkt aanwezig binnen de teams.
 • Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP)
  14 daagse opleiding, gespreid over 12 maanden
  De opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie is sinds 2009 een nieuwe opleiding die op verzoek van het werkveld “V.V.T.” ontwikkeld is. Er is bij de toenemende psychogeriatrische zorgvraag en complexiteit van psychogeriatrische zorg behoefte aan meer specifieke deskundigheid op de werkvloer.
 • Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek (GVS)
  14 daagse opleiding, gespreid over 12 maanden
  Voor zorgmedewerkers werkend met de cliëntdoelgroep somatiek is de afgelopen jaren geen specifieke opleiding ontwikkeld, terwijl de complexiteit van zorg enorm toeneemt. IMOZ herkent de toenemende complexiteit van zorg bij de chronisch somatische cliënt en heeft een passende opleiding ontwikkeld.
 • Maatwerk trainingen
  Er is altijd wel sprake van een verschillend niveau van zorgprofessionals. Dit vraagt om een aangepast aanbod op het niveau. Uitgaande van het instapniveau en de functie, wordt de diepgang van de onderwerpen bepaald. Zo kunnen we de ontwikkeling stimuleren waarmee de manier van werken, de kwaliteit en het niveau toeneemt.
 • Contact
  Het Rietveld 55a
  7321 TC Apeldoorn
  Tel: +31(0)55 – 576 1615
  E-mail: info@imoz.nl