HAN-University-of-Applied-Sciences-logo-100-hBinnen een sterk veranderende omgeving in de zorg is het belangrijk om jouw talenten te blijven ontwikkelen. Voor praktijkondersteuners (POH-S/POH-GGZ en wijkverpleegkundigen) maar ook o.a. voor verpleegkundigen of huisartsen organiseert HAN VDO een nascholingsprogramma voor eerstelijns deskundigheid.

  • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan zijn er allerlei interessante leertrajecten voor jou! Kijk snel op Ik wil mezelf ontwikkelen, allerlei leertrajecten met verschillende trainingen en cursussen voor jou, veel succes!

Wie is HAN VDO?
In de rol van opleider, trainer en adviseur levert HAN VDO een bijdrage aan de transitie van zorgen voor naar zorgen dat. Dit doen wij met post-hbo-opleidingen, trainingen, cursussen en studiedagen. We ontwikkelen ook maatwerk leertrajecten en participeren in verschillende netwerken en leergemeenschappen.

We richten ons op professionals en organisaties in Zorg en Welzijn. Hierdoor maken wij specialisatie mogelijk. En dat waarderen deelnemers en klanten. Bij de ontwikkeling van onze leertrajecten zijn vele partners uit het werkveld betrokken. Onze medewerkers en docenten weten uitstekend de weg te vinden in uw specifieke domein. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij HAN VDO vindt je geen standaard cursussen, maar leertrajecten waarmee je het verschil kunt maken in de praktijk. Een onvergetelijke leerervaring, speciaal voor jou ontwikkeld! Lees meer ….

HAN VDO is onderdeel van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN University of Applied Sciences). Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 35.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Binnen de HAN verzorgt HAN VDO commercieel onderwijs voor het domein van zorg en welzijn en werkt voor/maakt deel uit van de Academie Mens en MaatschappijAcademie Gezondheid en Vitaliteit en Academie Paramedische Studies

Contact
Bel naar (024) 353 06 00 of email naar info.hanvdo@han.nl.