Als fysiotherapeut bent u de specialist in bewegen. U werkt in een vakgebied waar kennis snel veroudert en nieuwe ontwikkelingen een belangrijke rol spelen. Daarom wordt van u verwacht dat u zich continu blijft ontwikkelen. U leest vakliteratuur, bezoekt nascholingsbijeenkomsten en wisselt ervaringen uit met collega’s.

Met Physios houdt u uw kennis up to date. Physios staat voor geaccrediteerde nascholing, waarmee u 16 nascholingspunten per jaar kan behalen.

Physios is thuis leren met behulp van een fraai nascholingstijdschrift, gecombineerd met e-learning op de website www.physios.nl.

Physios is volledig onafhankelijk van de industrie en op geen enkele wijze gesponsord.

Physios bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Nascholingstijdschrift over fysiotherapie (4 maal per jaar)
  • 6 Online kennistoetsen die zijn geaccrediteerd met 24 nascholingspunten per jaar door het KNGF (4 punten per kennistoets voor het register ‘Algemeen fysiotherapeut’)
  • 20 navormingseenheden bij Pro-Q-Kine;
  • Onbeperkt toegang tot het besloten deel van deze website
  • Het volledige tijdschrift online

Schrijf je hier in

Uitgave van Prelum | Medische media

De nascholingsconcepten van Prelum zijn uniek en hooggewaardeerd. De e-learnings zijn alle geaccrediteerd door wetenschappelijke verenigingen, strikt onafhankelijk van de industrie en andere belangenorganisaties tot stand gekomen, met een sterke nadruk op ‘evidence based’ en altijd gericht op de dagelijkse praktijktoepassing van u als professional.