Pro-Education-logoRuim 100 praktijkgerichte cursussen en opleidingen voor paramedici

Pro Education is een van de grootste opleiders op paramedisch gebied in Nederland. Wij bieden cursussen en opleidingen aan voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten en diëtisten. Ben je al paramedicus? Dan vind je bij Pro Education een uitgebreid en actueel bij- en nascholingsaanbod om je ambities te realiseren. Maar ook als je paramedicus wil worden, kun je bij ons terecht voor verschillende initiële HBO Bacheloropleidingen. Daarnaast bieden we verschillende HBO-programma’s en Masterclasses. Deze zijn vaak onderdeel van een langer lopend traject, waardoor je kunt ‘stapelen’ tot een volledige HBO-Bachelor- of Mastergraad.

Pro Education biedt ook erkende zorgopleidingen aan. De zorg kampt met een groeiend tekort aan goed opgeleid personeel. Als opleider voor paramedici is Pro Education natuurlijk begaan met die ontwikkeling. We willen graag aan een duurzame oplossing voor dit probleem bijdragen. Daarom bieden we nu ook kwalitatieve en erkende zorgopleidingen aan van onze partner NCOI Opleidingen.

Onze aanpak is uniek, omdat wij optimaal proberen aan te sluiten op de werksituatie van onze deelnemers. Door de lesgroepen klein te houden, krijgen alle deelnemers de mogelijkheid vraagstukken uit de eigen praktijk in te brengen. Daarnaast zijn al onze docenten vakspecialisten die met beide benen in het vakgebied staan.

Geaccrediteerde scholing

Pro Education streeft ernaar zo veel mogelijk cursussen te laten accrediteren door de beroepsorganisaties. Niet alleen zodat je verzekerd bent van kwalitatief goede scholing, maar ook zodat je accreditatiepunten kunt behalen voor jer egistratie in het beroepsregister. Op de cursuspagina’s zie je hoeveel registerpunten er aan een cursus zijn toegekend. Bij nog niet geaccrediteerde cursussen zie je of de accreditatie in aanvraag is. Pro Education kan na afloop van de cursus je accreditatiepunten aanmelden bij het kwaliteitsregister. Bij je inschrijving kun je al aangeven in welke registers de punten voor jou moeten worden bijgeschreven.

Onderdeel van NCOI Groep

Pro Education is de paramedische opleider van NCOI Groep, de grootste opleider voor werkend Nederland.

  • Hierdoor profiteer je van:
  • Borging van kwaliteit en continuïteit
  • Goed bereikbare locaties
  • Uitstekende doorstroommogelijkheden naar bijvoorbeeld Master en Bachelor
  • Mogelijkheid tot EVC-procedure
  • Een brede keuze in opleidingen op het gebied van zorg en zorgmanagement.

Onze deelnemers en opdrachtgevers

Pro Education biedt met succes een groot aantal geaccrediteerde cursussen en opleidingen voor paramedici aan. Al jarenlang blijven cursisten Pro Education trouw, vele duizenden deelnemers hebben dan ook naar tevredenheid één of meerdere van onze cursussen gevolgd. Zij zijn afkomstig uit vele instellingen en organisaties in Nederland. Lees verder op onze site.

NRTO-keurmerk

Een professionele opleider die kwaliteit levert, herken je ook aan het NRTO-keurmerk. De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Als onderdeel van NCOI Groep is Pro Education aangesloten bij de NRTO.

Heb je een vraag?

Kijk dan bij de veelgestelde vragen of je vraag erbij staat. Kun je hier geen antwoord vinden, neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tussen 8:00 uur en 21:00 uur en vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Het telefoonnummer is 020 – 5 677 999. Je kunt je vragen ook stellen via het contactformulier.