skills2careSkills2Care is het onderwijsbureau voor de gezondheidszorg. Skills2Care biedt een gevarieerd aanbod aan trainingen en bij- en nascholingen. Ons onderwijs richt zich op het vergroten van kennis en vaardigheden van de deelnemers. Zo leveren wij een bijdrage aan de kwaliteit van de zorg. Ervaren trainers en docenten verzorgen de trainingen. Bent u op zoek naar een opleiding op maat?  Kies dan voor een in-company training. Lees meer ….

Zelf oefenen?

Zelf aan de slag in het vaardigheidslokaal? Geen les maar toch uw vaardigheden oefenen. Skills2Care biedt volledig uitgeruste vaardigheidslokalen in Zoetermeer en Nieuwegein. Zowel voorbehouden en risicovolle handelingen als basiszorg kunnen geoefend worden. U heeft 4 uur lang een vaardigheidslokaal tot uw beschikking incl. thee, koffie en materialen voor slechts €30,- p.p. Tijdens deze 4 uur is er een trainer aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Lees meer …

Skills2Care verzorgt o.a. de volgende workshops en trainingen

WorkshopsOmaha

Trainingen

KR-keurmerk-kleurVoorbehouden en risicovolle handelingen

Voorbehouden en risicovolle handelingen zijn medische handelingen die onaanvaardbare risico’s voor de gezondheid van een patiënt met zich meebrengen als ze door een ondeskundige worden uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn injecteren of het inbrengen van een maagsonde. Voor de voorbehouden handelingen geldt dat de professional die ze uitvoert bekwaam moet zijn. Bekwaamheid wordt verkregen door het daadwerkelijk uitvoeren van de handeling, maar ook door regelmatig een bijscholing te volgen. Voor de voorbehouden en risicovolle handelingen bieden wij een ‘op maat per cliënt concept’.  Via het inschrijfformulier geeft u aan welke vaardigheden u wilt laten toetsen. Dit kunnen er maximaal drie per bijeenkomst zijn.

Van ons ontvangt u dan de voorbereiding voor de deze vaardigheden. De voorbereiding kan bestaan uit het doornemen van bronnen, maar ook uit het maken van een e-learning module.  Voor de onderstaande handelingen ontvangt u vooraf aan de bijeenkomst een inlog code voor de e-learing van het expert college:

  • blaaskatheterisatie
  • centraal veneuze lijn
  • stomazorg
  • bloedafname
  • injecteren
  • bronciaaltoilet
  • inbrengen van neusmaagsonde
  • toedienen van zuurstof
  • insuline toedienen

Vragen?

Wij zijn het beste te bereiken via info@skills2care.com. Bellen kan voor Zoetermeer naar 079 750 1354 en voor Nieuwegein naar 030 751 4488.