Van een eendaagse training tot een volledige branche/ en CREBO-erkende opleiding. STOC biedt ondersteuning bij de professionalisering van werkenden en vrijwilligers op mbo- en hbo-niveau in de zorg en welzijn branche.

Opleidingen en Trainingen

Actueel en praktisch
Welke training of opleiding u ook kiest, het aanbod van STOC staat garant voor professionaliteit en praktische methoden. De opleidingen worden verzorgd door trainers en docenten die door en door vertrouwd zijn met uw werkomgeving. Wij staan dan ook in voor een actueel en praktisch aanbod. Onze trainingen en opleidingen leiden op tot de landelijk erkende beroepsdiploma’s en branchecertificaten.

Partner in maatwerk
In de trainingen en het onderwijs van STOC staan de competenties van de deelnemers centraal. Een belangrijk aspect daarvan is het uitgangspunt dat we mensen zo min mogelijk lastig vallen met onderdelen die ze al beheersen. Door middel van maatwerktrajecten richten we ons vooral op het ontwikkelen van die competenties die voor hun functievervulling essentieel zijn.

Adviesdiensten

STOC realiseert oplossingen voor personeels- en organisatievraagstukken binnen uw zorg- of welzijnsinstelling. STOC stelt mensen centraal bij de realisatie van haar oplossingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de trainingen en opleidingen van STOC? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ons tijdens kantooruren ook telefonisch bereiken. Voor algemene vragen kunt u bellen met 070 3378 303.