STOC is uw betrouwbare partner. Of het nu gaat om trainingen, (beroeps-)opleidingen, het bouwen van een leerhuis of organisatieverandering. STOC biedt u een aanpak die naar wens, kennis, mensen en zorg en welzijn aan elkaar verbindt.

Opleidingen en Trainingen

  • De STOC filosofie van opleiden op de werkplek sluit naadloos aan bij de uitgangspunten van het competentiegerichte leren.
  • Ontwikkelen van die competenties die voor functievervulling essentieel zijn.
  • Veel van onze programma´s bestaan uit een theorie- en een praktijkcomponent.
  • Onze aanpak is probleemgestuurd, gericht op volwassenen en vooral praktijkgericht.
  • Theorie wordt gekoppeld aan de praktijk. Alleen op de eigen werkplek kunnen ze leren om zorg en ondersteuning op een professionele manier te verlenen.
  • Landelijk erkende beroepsdiploma’s en branchecertificaten.

Of een training laten ontwikkelen die volledig is gericht op uw unieke bedrijfssituatie. Informeer naar onze financieel aantrekkelijke trajecten en de mogelijkheden voor ú.

Persoonlijke ontwikkeling

STOC ondersteunt de professionalisering van werkenden en vrijwilligers op mbo- en hbo-niveau. Dit doen wij met behulp van eendaagse training tot volledige branche- en CREBO-erkende opleiding.

  • BEROEPSOPLEIDINGEN VV&TSTOC verzorgt functie- en beroepsopleidingen gericht op de verzorging, verpleging en thuiszorg. Onze opleidingen voor volwassenen zijn praktijkgericht. U kunt bij STOC kiezen uit volledige beroepsopleidingen en branche erkende functieopleidingen. Er zijn verschillende spelden voor de opleiding A,B,C en D en voor de Zorghulp, Helpende en Verzorgende IG. Spelden kunnen schriftelijk worden aangevraagd door middel van het Bestelformulier Spelden – STOC. Uiteraard kunnen we alleen spelden leveren indien wij in het bezit zijn van een kopie van het betreffende diploma. Bekijk het overzicht van de beroeps- en functie opleidingen van STOC.
  • MANAGEMENT: De opleiding management van zorg is speciaal bestemd voor teamleiders op mbo-niveau. De Post-HBO Operationeel Management van Dienstverlening is bestemd voor managers op hbo-niveau. STOC biedt ook trainingen aan op het gebied van timemanagement, verzuimbeheersing, coaching, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Bekijk het actuele overzicht van management trainingen van STOC.
  • MANTELZORG: STOC verzorgt diverse opleidingen en trainingen op het gebied van mantelzorg, respijtzorg en intensieve vrijwilligerszorg. Wij zijn daarbij vooral gericht op mantelzorgondersteuning en op de coordinatie van vriendendiensten, buddyprojecten en andere vormen van intensieve vrijwilligerszorg. Bekijk het actuele aanbod voor mantelzorgers van STOC.
  • TRAININGEN EN CURSUSSEN VV&T: STOC geeft veel trainingen en cursussen op het gebied van zorgvernieuwing en vraag- en klantgericht werken. Wij verzorgen ook trainingen op het gebied van ergocoaching, verpleegtechnische handelingen, het werken met zorgleefplannen en methodisch werken. Bekijk het totale, actuele overzicht van trainingen en cursussen VV&T van STOC.

Trainingskalender

Kijk op onze trainingskalender voor de geplande trainingen. Voor speciale incompany trainingen op aanvraag kunt u ons trainingsaanbod bekijken.

Adviesdiensten

STOC realiseert oplossingen voor personeels- en organisatievraagstukken binnen uw zorg- of welzijnsinstelling. STOC stelt mensen centraal bij de realisatie van haar oplossingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de trainingen en opleidingen van STOC? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ons tijdens kantooruren ook telefonisch bereiken. Voor algemene vragen kunt u bellen met 070 3378 303.