UPGRADE  is de praktijkopleider voor bedrijven en particulieren in Regio de Vallei en Gelderland-Midden. UPGRADE ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en professionaliseren van personeel door middel van bedrijfsopleidingen, – cursussen en maatwerktrajecten. Particulieren kunnen terecht bij UPGRADE voor trainingen, cursussen en opleidingen om een verbeterde versie van zichzelf te worden. Want beter worden in je vakgebied en bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen maakt je sterk en flexibel, daar geloven we in. Voor (bijna) elke scholingsvraag hebben we een passende upgrade op verschillende vlakken, van Handel , Economie & Administratie tot Zorg en Techniek. 

Zorg en Welzijn

Wil je echt wat betekenen voor een ander? Bied je graag zorg, hulp en/of ondersteuning? Dan is een carrière in de Zorg & Welzijn precies iets voor jou. De vraag naar zorgverleners neemt de komende jaren alleen maar toe. Met een training of opleiding van UPGRADE geef je een nieuwe of hernieuwde impuls aan je (zorg)carrière. Wij bieden een uitgebreid aanbod van (door V&VN geaccrediteerde) opleidingen waarmee je je kan her- en/of bijscholen.

Certificeringen, cursussen, opleidingen & trainingen

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op of bel 0318-664200 of mail naar info@upgrade.nu

Locaties

Met zeven locaties voor scholingsmogelijkheden biedt UPGRADE ruime mogelijkheden in De Gelderse Vallei en in Arnhem en omgeving. We hebben locaties in Arnhem, Barneveld, Ede, Huissen, Veenendaal, Velp en Wageningen. Naast scholing op onze eigen locaties, bieden wij ook Incompany scholing aan.