Wil je ook doorgroeien of een nieuwe stap zetten in je carrière? Denk je aan omscholen of bijscholen? Verbreed of verdiep je kennis. De HAN heeft 14 academies. Onderwijs, onderzoek en het werkveld zetten hun tanden in tal van maatschappelijke vraagstukken. Door samen te werken in academies, bieden we onze studenten het beste van het beste. En komen we met oplossingen waar we allemaal beter van worden. We hebben een breed aanbod aan opleidingen en een grote variëteit aan opleidingsvormen (in voltijd, deeltijd, duaal of individueel via internet). Vanuit de Academie Mens en MaatschappijAcademie Gezondheid en Vitaliteit en Academie Paramedische Studies biedt de HAN een divers aanbod aan van cursussen, trainingen en opleidingen.

Uitgelichte cursussen

  • Cursus Zorgconsulent palliatieve zorg (6 mnd)

    Ben je verpleegkundige niveau 4 of 5 of ben je verpleegkundig specialist? En werk je met palliatieve en palliatief terminale cliënten? Wil je dat zij de juiste zorg op het juiste moment krijgen? Volg dan de cursus Zorgconsulent palliatieve zorg bij HAN VDO. In de rol van zorgconsulent zorg je dat de beschikbare kennis, methodieken en voorzieningen rondom palliatieve zorg daadwerkelijk en op het juiste moment worden ingezet.

  • Cursus module ‘Leiderschap in Zorg en Dienstverlening (5 mnd)

    Wil je je ook beter leren profileren, meer gezien worden in je team of organisatie? Je goede ideeën voor het voetlicht brengen? Jezelf en je kwaliteiten nog beter leren kennen en inzetten voor goede zorg en hulpverlening? De module ‘Leiderschap in Zorg en Dienstverlening’ is speciaal ontworpen voor jou als professional, waarbij je de theorie direct gaat toepassen op je werkplek en de beroepsproducten de kwaliteit van je werk(eenheid) zullen verhogen.

Bezoek ook eens een seminar, workshop, congres en/of conferentie

De HAN organiseert regelmatig activiteiten zoals seminars, workshops, congressen en conferenties over allerlei thema’s. Kijk voor de meest recente activiteiten voor professionals in onze HAN-agenda.

Waaronder bijvoorbeeld: