Zin & Zakelijk is ook actief in de zorg met trainingen die specifiek afgestemd zijn op deze branche. Door de toegenomen marktwerking en concurrentie wordt een onderscheidende positie ten op zichte van andere zorgverleners steeds belangrijker. Het belangrijkste visite kaartje zijn daarbij de mensen. Zij maken het verschil.

Onder het label Zin in de Zorg helpt ‘Zin en Zakelijkheid’ organisaties en instellingen optimaal in te spelen op huidige veranderingen. Zij ondersteunt de medewerkers optimaal te functioneren door (geaccrediteerde) trainingen op het gebied van klantbenadering, persoonlijke- en teameffectiviteit.

Bijvoorbeeld de training: Insights in de Medische praktijk

Als zorgverlener krijgt u dag in dag uit te maken met veel verschillende personen. Niet alleen patiënten doen een beroep op u maar ook collega’s en andere partijen in de zorg maken dat u veelvuldig in contact staat met een diversiteit aan personen. Al deze personen zijn uniek maar zoals ook Carl Gustav Jung al wist heeft ieder mens bepaalde diep gewortelde psychologische voorkeuren, die hem een bepaalde kijk op situaties geeft. Het gedrag dat voortkomt uit deze voorkeuren bepaalt de wijze van communiceren, het nemen van besluiten, en de manier van samenwerken.

Kijk op onze site voor meer informatie.