Het Astrum College is onderdeel van ROC A12. Het Astrum College telt 1500 studenten, 140 medewerkers en 53 opleidingen. Het opleidingenaanbod bestaat uit voltijd en deeltijd (mbo)-opleidingen in de richtingen Zorg & Welzijn; Horeca, Recreatie & Toerisme; Handel, Economie & Administratie; Media & ICT en Veiligheid & Sport.

Kleinschalig en betrokken
Het Astrum College is een kleine school voor mbo-onderwijs waar je je snel thuis voelt. Studenten waarderen de vriendelijke en gezellige sfeer die hangt in de school. Er zijn professionele voorzieningen en praktijklokalen om jouw vak te leren. Binnen jouw afdeling heb je een klein, vast team van docenten en is er veel persoonlijke aandacht. Je krijgt een eigen studieloopbaanbegeleider (slb’er) die samen met jou de voortgang van jouw studie bewaakt.

Extra ondersteuning
Heb je extra ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld op het gebied van beroepskeuze, emotionele of praktische problemen of heb je een beperking? Bij Studentenondersteuning werken deskundigen die je kunnen helpen je studie succesvol af te ronden.

Unesco-school
Het Astrum college is een UNESCO-school. Dat betekent dat er veel gedaan wordt aan internationale verbondenheid, verdraagzaamheid en solidariteit. Zo kun je op stage in het buitenland en bijvoorbeeld helpen in Ethiopië of in tehuizen in Bosnië. Een geweldige ervaring!

Gezonde school
We vinden de gezondheid van onze studenten belangrijk. Met het speciale sport- en leefstijlprogramma Sport4You doe je in het eerste jaar een fit- en leefstijltest, volg je een sportprogramma en kun je deelnemen aan sportclinics en toernooien. We hebben ‘gezonde schoolpleinen’ én aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling.

Het beste uit jezelf
We dagen de student uit het beste uit zichzelf te halen. Kun jij dus net iets meer uitdaging gebruiken tijdens jouw opleiding? Dan zijn er speciale programma’s en activiteiten om jouw talenten nog verder te ontwikkelen, zoals Skills-wedstrijden en de Uitblinkerverkiezing.

Locaties in Velp en Arnhem