Waar wij voor staan
Het kan veel beter! Dat is wat Corné Broers gedacht heeft toen hij zijn werk als docent in het regulier onderwijs opgaf en de rijkserkende MBO-poot van Instituut Broers realiseerde. Wat begon uit een gevoel van ontevredenheid heeft zich later ontwikkeld tot een uitermate succesvolle en professionele school met negen rijkserkende voltijd MBO-niveau 4 opleidingen. Wat ons betreft het beste alternatief in voltijd MBO-land. Elk jaar stromen er gemiddeld honderdtwintig gedreven studenten in, trappelend om in twee jaren tijd hun MBO-niveau 4 diploma te behalen.

Door het bieden van onderwijs van de hoogste kwaliteit, gegeven in kleine klassen door betrokken docenten, is het onze missie om studenten beter en sneller voor te bereiden dan wie ook. Een succesvolle carrière in de arbeidsmarkt of succesvol doorstromen naar een HBO-vervolgopleiding ligt in het verschiet. Kortom: betrokken onderwijs.

Wij zijn tevreden als
We willen meer dan alleen een MBO-niveau 4 diploma toevoegen aan het succes van onze studenten. We geloven dat dat kan. Met kleinschaligheid, betrokkenheid en wijzen op gedrag. Wij kennen onze studenten.

We willen dat onze studenten met een diploma en de juiste vaardigheden van school gaan om hun weg in de arbeidsmarkt of het HBO met zeer veel succes te bewandelen. Wij zijn elk jaar weer trots dat wij daar onderdeel van zijn.

Waarom Instituut Broers

  • Duidelijke instructielessen, werkcolleges en praktijklessen van bevoegde leerkrachten
  • Geen tussenuren in het rooster
  • Zo veel mogelijk voorkomen van lesuitval
  • Kleine klassen
  • Aandacht voor jouw persoonlijke situatie
  • Hoog percentage geslaagden
  • Directe aansluiting op de beroepspraktijk

Uitgelichte opleiding

Gespecialiseerd pedagogisch werker (kinderopvang) (middenkaderopleiding)
Twee jaar durende dagopleiding (Beroepsopleidende leerweg BOL) met doorstroomprogramma naar HBO. (18+ studiefinanciering en OV-jaarkaart).