De opleidingen van Capabel Hogeschool
Capabel Hogeschool is de specialist in HBO opleidingen in de zorg, welzijn en sociale zekerheid. Capabel is door de NVAO geaccrediteerd voor HBO Verpleegkunde, HBO Toegepaste Psychologie en HBO Sociale Zekerheid.

Capabel Hogeschool zorgt voor verdieping van je talent. Hoe doen we dat bij Capabel Hogeschool? Het onderwijs is opgedeeld in projecten die theorie en praktijk direct combineren. Deze projecten gaan over een specifiek deel van de stof. De opleidingen die worden aangeboden zijn zowel voor werkenden als niet werkenden.

Naast volledige bachelor- en masteropleidingen biedt Capabel ook HBO deelprogramma’s gericht op beroepen zoals Jobcoach, Schuldhulpverlener of Arbeidsdeskundige.

Op onze site vind je een overzicht van de diverse vakgebieden en de opleidingen die Capabel Hogeschool daarin aanbiedt.Capabel Hogeschool man

Meer weten?

Kijk op onze site.

Capabel Hogeschool werkt samen met Capabel Onderwijs Groep. Locaties van Capabel Hogeschool zijn Amsterdam – Arnhem – Eindhoven – Den Haag – Leeuwarden – Rotterdam – Utrecht – Groningen