Kort & krachtig – snel je diploma of certificaat

Je wil gewoon zo snel mogelijk je (aanvullende) diploma of certificaat halen. Daarom zetten we in korte tijd energie op wat nu voor jou belangrijk is. Zo creëren we samen de beste mogelijkheden. Met erkende opleidingen die zo kort mogelijk zijn. En krachtig! Compact, de druk er lekker ophouden. Zo blijf je gemotiveerd. Zodat je kunt doorpakken naar je diploma of certificaat. Kort & krachtig, daar gaan we voor.

 

Capabel Onderwijs werkt samen met Capabel Hogeschool. Deze samenwerking richt zich op kortere leerroutes op HBO-niveau. Deze kortere leerroutes bereiken we door een goede afstemming van de lesprogramma’s tussen het MBO en het HBO. Wil je meer informatie over onze HBO opleidingen? Misschien wil je een voorlichting volgen? Klik hier om te kijken naar de voorlichtingen of neem contact op met de opleidingsadviseurs van Capabel Hogeschool via 088-270 1277.

De opleidingen van Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool is de specialist in HBO opleidingen in de zorg, welzijn en sociale zekerheid. Capabel is door de NVAO geaccrediteerd voor HBO Verpleegkunde, HBO Toegepaste Psychologie en HBO Sociale Zekerheid.

Capabel Hogeschool zorgt voor verdieping van je talent. Hoe doen we dat bij Capabel Hogeschool? Het onderwijs is opgedeeld in projecten die theorie en praktijk direct combineren. Deze projecten gaan over een specifiek deel van de stof. De opleidingen die worden aangeboden zijn zowel voor werkenden als niet werkenden.

Naast volledige bachelor- en masteropleidingen biedt Capabel ook HBO deelprogramma’s gericht op beroepen zoals Jobcoach, Schuldhulpverlener of Arbeidsdeskundige.

Op onze site vind je een overzicht van de diverse vakgebieden en de opleidingen die Capabel Hogeschool daarin aanbiedt.Capabel Hogeschool man

  • Gezondheidszorg
  • Sociale zekerheid
  • Psychologie
  • Arbeidsdeskundigheid
  • Farmacie
  • Social Work
  • P&O/HRM
  • Juridisch

Meer weten?

Kijk op onze site.

Capabel Hogeschool werkt samen met Capabel Onderwijs. Locaties van Capabel Hogeschool zijn Amsterdam – Eindhoven – Groningen – Rotterdam – Utrecht – Zwolle

Capabel Onderwijs is onderdeel van Calder Holding. Calder Holding is actief in de domeinen onderwijs, zorg en werk. Calder Holding bestaat uit 13 ondernemingen met zo’n 900 gemotiveerde medewerkers. De beroemde mobile van de kunstenaar Alexander Calder is een metafoor voor onze werkwijze. Door te bewegen krijg je nieuwe inzichten en kun je kansen verzilveren. Beweging zit in de genen van ons bedrijf. Wij bewegen onze studenten naar het behalen van een erkend MBO-diploma, een vervolgopleiding en een leuke baan!