Deze vier woorden geven weer waar het bij onze school voor gezondheidstechniek om draait

De Dutch HealthTec Academy is de school voor gezondheidstechniek: dé techniek van de toekomst. De techniek die te maken heeft met onze kwaliteit van leven: horen, zien, lachen en bewegen. De opleidingen bij de Dutch HealthTec Academy gaan allemaal om het maken van medische hulpmiddelen en diensten die de kwaliteit van leven verbeteren en ondersteunen.

  • De Dutch HealthTec Academy verzorgt vakopleidingen op mbo-niveau, aansluiting naar hbo-opleidingen en na- en bijscholing voor vakmensen die ontwerpen, vervaardigen en verkopen.
  • De school biedt plaats aan circa 1.200 deelnemers per jaar aan de reguliere opleidingen alsmede 1.200 deelnemers aan contractonderwijs.
  • De vakopleidingen zijn van hoge kwaliteit, passen in een internationaal kader en worden ondersteund door een expertisecentrum.
  • Er is een uniek samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven, roc’s, vmbo- en hbo-instellingen en het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven.
  • Om bij ons een opleiding of cursus te kunnen volgen, moet je wel al werkzaam zijn bij een leerbedrijf dat erkend is om leerlingen te mogen opleiden.

Uitgelichte opleiding

Technisch Oogheelkundig Assistent

Als technisch oogheelkundig assistent werk je netjes en volgens vaste regels. Je kunt tegen stress. Ook geduld is belangrijk. Je kunt goed met mensen omgaan. Je lost graag problemen op.

Ben je ook nog geïnteresseerd in technische ontwikkelingen in de oogzorg? Dan is de opleiding TOA echt iets voor jou.

Als technisch oogheelkundig assistent (TOA) voer je voorbereidende en diagnostische oogheelkundige onderzoeken uit in opdracht van de oogarts. De resultaten leg je vast in het (elektronisch) patiëntendossier. Het is ook mogelijk dat je de oogarts assisteert bij (kleine) ingrepen en behandelingen. Vind je het leuk om netjes en nauwkeurig te werken, met techniek en mensen om te gaan en ben je daarnaast stressbestendig en goed in communicatie? Dan is deze opleiding geschikt voor jou.

Lees verder op Dutch Health Academy.nl