Als HAN investeren we in onderwijs en onderzoek. We laten mensen groeien als professional én als persoon. De HAN biedt een springplank naar een betekenisvolle toekomst! Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 35.000 studenten maar liefst 82 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Klik hier voor het complete aanbod.

Redenen om bijvoorbeeld Verpleegkunde, Fysiotherapie of Voeding en Diëtetiek te volgen bij de HAN

In het Praktijkhuis IPS (Instituut Paramedische Studies) en IVS (Instituut Verpleegkundige Studies) hebben de opleidingen Ergotherapie, Logopedie, Fysiotherapie, Medische Hulpverlening, Verpleegkunde en Voeding & Diëtetiek een eigen, herkenbare plek gekregen waarmee kleinschaligheid binnen grootschaligheid is gerealiseerd. Studenten worden in een real life omgeving met een state-of-the-art inrichting opgeleid tot uitstekende, toekomstbestendige zorgprofessionals.

  • Heel modern is het Praktijkhuis met eigen High Care-afdeling! Hier leer je, samen met de praktijkcoaches, werken aan realistische situaties binnen de gezondheidszorg. Simulatiepatiënten spelen hierbij een belangrijke rol. Soms werk je samen met studenten van andere opleidingen en leer je concreet van elkaars vakgebied.
  • HAN Fysiotherapie wordt al vele jaren gekwalificeerd als topopleiding; de beste Fysiotherapie opleiding van Nederland. Excellente voorzieningen (praktijkhuis en -coaching). Uitgebreid aanbod verdiepende en vakgerichte minoren.
  • De HAN-opleiding Voeding en Diëtetiek ((Voedingsdeskundige / Diëtist(e)) richt zich op eten en drinken in relatie tot gezondheid. Het is een praktijkgerichte opleiding, zodat je later op allerlei plekken aan de slag kunt.
  • Wil jij iets voor anderen betekenen? Bij de hbo-opleiding Social Work leer je hoe je anderen, de samenleving én jezelf versterkt.
  • Als je kiest voor de hbo-opleiding Ergotherapie aan de HAN in Nijmegen leer je hoe je een cliënt optimaal kunt begeleiden zodat hij of zij de voor hem of haar belangrijke alledaagse dingen (weer) kan uitvoeren.
  • De HAN biedt veel mogelijkheden om na je bacheloropleiding verder te studeren in de gezondheidszorg.
  • Het onderwijs is relatief kleinschalig en biedt veel ruimte om het in te vullen zoals je zelf wilt.

Ga voor meer informatie naar deze link.

Operatieassistent en Anesthesiemedewerker

De deeltijdopleiding Operatieassistent en Anesthesiemedewerker is een landelijk geregelde inservice-opleiding op hbo-niveau. Inservice betekent dat je tijdens je opleiding in dienst bent van een ziekenhuis. Afwisselend werk je en volg je onderwijs aan de HAN. Je leert dus direct in de praktijk. Lees meer hierover bij deeltijdopleiding Operatieassistent en Anesthesiemedewerker.

Masteropleidingen

HAN Masterprogramma’s hebben een uitstekende verbinding met de beroepspraktijk en onderzoekscentra. Met actuele hoogwaardige onderwijsprogramma’s. In deze inspirerende omgeving bouwen professionals aan hun kennis, ervaring en netwerken voor de toekomst.

Je bent een professional met een hbo-diploma en enkele jaren werkervaring? Je hebt behoefte aan een nieuwe stap in je carrière? Kies dan voor één van onze kwalitatief hoogwaardige masteropleidingen. Je bent van harte welkom bij HAN Masterprogramma’s, een gerenommeerd instituut voor professionele masteropleidingen!

Ga voor meer informatie de opleidingen Advanced Nursing Practice of Physician Assistant naar deze link.