Bij Landstede MBO leer je in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarin je kunt kennismaken met je toekomstige beroep en werkveld. Hier kun je jouw opleiding persoonlijk invullen. Je kunt je er verbreden en verdiepen, op verschillende niveaus leren en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen. Het resultaat is een studie die precies aansluit op jouw talenten, wensen en interesses!

In het menu bovenaan deze pagina vind je alle 14 Landschappen van Landstede MBO. Klik op het Landschap dat bij jou past! Niveau 1/TaToe geeft een overzicht van onze opleidingen op niveau 1.

Versneld mbo
Hoe lang jouw opleiding duurt, hangt af van hoe snel je leert. Je kunt een opleiding bij Landstede MBO verkorten wanneer je sneller het gewenste niveau hebt bereikt. Heb je een havo-diploma? Of zit je in het eerste jaar van het hbo, maar wil je overstappen naar een mbo-opleiding? Informeer dan bij de desbetreffende opleiding of het Landschap naar de mogelijkheden om versneld jouw mbo-diploma te halen!

Landschap Gezond & Wel
Vind je het leuk om met mensen te werken, jong, oud, gezond of met lichamelijke en/of geestelijke problemen? In het Landschap Gezond & Wel leer je om te gaan met al deze verschillende doelgroepen. Je werkt bij hen thuis of in een instelling en begeleidt hen individueel of in groepen. Wat zoek jij?