40 jaar internationale ervaring in het verzorgen van kwalitatief hoogwaardig afstandsonderwijs

Bij Laudius profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. De kennis en ervaring die we in deze lange periode hebben opgedaan gebruiken we bij het ontwikkelen van onze kwalitatief hoogwaardige thuisstudies. Wie bieden een breed spectrum aan thuisstudies aan: beroepscursussen, taalcursussen, cursussen voor het vergroten van je algemene ontwikkeling en leuke creatieve hobbycursussen. Kernwaarden binnen onze moderne, zeer klantvriendelijke organisatie zijn flexibiliteit en kwaliteit.

Alleen bij Laudius kun je een cursus precies op maat samenstellen. Je kunt kiezen uit digitaal studiemateriaal (downloads) om te studeren vanaf een PC, laptop, e-reader of smartphone of om zelf te printen. Geen enkel ander instituut in Nederland biedt deze mogelijkheid! Uiteraard kunnen we het studiemateriaal ook in papieren vorm leveren: je ontvangt dan prachtig, hoogwaardig drukwerk in een fraaie map (zoals bij de andere grote instituten).Verder kun je onze cursussen volgen als zelfstudie of met begeleiding van een persoonlijke docent die jouw huiswerk nakijkt en geduldig al je vragen beantwoordt. Wij hebben een team van ervaren topdocenten samengesteld die er alles aan zullen doen om jouw studie tot een succes te maken. Lees meer …

U kunt bijvoorbeeld de volgende thuisstudies bij Laudius volgen:

 • Gewichtsconsulent
  U hoort het regelmatig op tv of leest het in de kranten. Meer dan 40% van de volwassen Nederlanders kampt met overgewicht en het aantal kinderen met een te hoog gewicht neemt snel toe.
 • Gezonde voeding
  “Wat u altijd al over gezonde voeding wilde weten.” Zo, of zo ongeveer zou de titel van deze cursus kunnen luiden. De belangstelling voor gezonde voeding is de laatste jaren enorm toegenomen.
 • Voedingsdeskundige
  De interesse in gezonde voeding is de laatste jaren flink gestegen. Als voedingsadviseur help je mensen bij het verbeteren van hun voeding en eetpatroon door middel van het uitbrengen van een professioneel advies.
 • Medisch secretaresse
  Lijkt het u leuk en fascinerend om in de medische wereld te werken? Bent u sterk in het plannen en organiseren van zaken?
 • Medische terminologie
  Wilt u een baan in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld als assistente of secretaresse? Of bent u bijvoorbeeld als vrijwilliger al werkzaam in de gezondheidszorg en mist u de benodigde medische kennis?
 • Mantelzorg
  Dit is een korte cursus met nuttige adviezen en direct toepasbare tips voor mantelzorgers