De Linnartz opleidingengroep biedt al vanaf 1937 snelle doeltreffende flitsopleidingen en flitsstudies aan in voltijd-, deeltijd of duaal. In een voltijd opleiding gaat de student twee dagen naar school gedurende ca. 8 maanden om op MBO of HBO niveau een einddiploma te halen. Studenten die in deeltijd of duaal studeren gaan gedurende ca. 16 maanden één dag per week naar school om hun einddiploma op MBO of HBO niveau te halen. Lees meer …..

Wij werken uitsluitend met kleine groepen, variërend van 8 tot circa 20 personen per groep. Als wij 30 personen of meer toelaten in een cursuslokaal, kunnen wij het cursusgeld halveren. Helaas zal dan ook het percentage geslaagden gehalveerd worden.

Wij bieden o.a. de volgende opleidingen aan

  • Beroepsopleiding: Medisch Administratief Medewerker(ster) (vol- of deeltijdopleiding MBO niveau – Nijmegen)medisch assistent
    Speciaal voor mensen die op korte termijn aan de slag willen in de gezondheidszorg als Medisch Administratief Medewerk(st)er hebben wij de M.A.M. opleiding in ons studiepakket opgenomen. Wie deze opleiding vergelijkt met Medisch Secretaresse, valt op dat deze opleiding veel korter is en erg praktisch is ingesteld. Deze dag- of avondopleiding is geschikt voor eenvoudig medisch administratief werk, dat toch professioneel uitgevoerd moet worden. Lees meer over deze studie …. Voor meer verantwoording en afwisseling op de werkvloer en een hogere salariëring raden wij kandidaten aan om na deze beroepsopleiding, de opleiding Medisch Secretaresse te volgen.