De vraag naar goed opgeleide zorgprofessionals groeit door de huidige ontwikkelingen enorm. Nu is hét moment om te gaan voor een baan in de zorgsector, maar dan wel met een erkend diploma. 

Behaal jouw erkende zorgdiploma snel en voor de beste prijs

Medivus is een zorgopleider van formaat en biedt verkorte volwaardige MBO-opleidingen aan. Jaarlijks volgen vele honderden mensen een zorgopleiding via Medivus. Ons slagingspercentage ligt op 85% en dat is uitzonderlijk hoog. We bereiken zulke hoge slagingspercentages onder andere door onze unieke aanpak gebaseerd op een volwassenen gerichte lesmethode. Ook gaan we in de individuele begeleiding verder dan andere opleiding aanbieders. Bij Medivus bepaal jij het tempo en kun je naast korter ook langer doen over de opleidingen.

Opleiding Helpende Zorg en Welzijn (HZW)
Vooropleiding: vmbo of mbo-1, Duur: ca. 24 maanden.
De opleiding Dienstverlening met uitstroom Helpende Zorg en Welzijn (HZW) is zeer geschikt voor mensen die graag voor anderen zorgen. Vertaal jouw talenten naar een erkend zorgdiploma en stroom eenvoudig in bij de verkorte opleiding Helpende Zorg en Welzijn (HZW). Bovendien vergroot je door te kiezen voor de unieke aanpak van Medivus niet alleen jouw slagingskans, maar versterk je ook jouw positie op de arbeidsmarkt.
Klik hier voor meer informatie.

Opleiding Verzorgende-IG
Vooropleiding: vmbo-tl, mavo of mbo-2, Duur: 10 maanden
Heb jij een goed inlevingsvermogen, sta je graag klaar voor anderen en is verzorgen jouw ding? Dan ben jij geknipt voor een baan in de zorg, bijvoorbeeld als Verzorgende IG. Een baan in de zorg als Verzorgende IG biedt garantie op duurzaam werk. Er er zijn allerlei banen met diverse soorten zorgvragers. U kunt denken aan ouderen, chronisch zieken, revaliderende mensen, zwangere vrouwen en pasgeboren kinderen en mensen met verstandelijke en/of ­lichamelijke beperkingen. Het werk is altijd erg boeiend en veelzijdig. Wil men in de zorg werken, dan is een erkend diploma een must.
Klik hier voor meer informatie – Verzorgende IG derde leerweg.
Klik hier voor meer informatie – Verzorgende IG BBL

Opleiding Verpleegkunde MBO-4
Duur: Vierentwintig maanden. Vooropleiding: Verzorgende-IG of een vergelijkbaar diploma
Werk jij als Verzorgende IG en wil je de stap maken naar Verpleegkundige?  Medivus biedt jou een flexibele en snelle weg naar het diploma MBO Verpleegkunde (niveau 4). Het diploma MBO Verpleegkunde (niveau 4) biedt jou meer perspectieven, meer uitdagingen en meer invloed op het zorgproces. Het werk wordt boeiender en veelzijdiger. Je leert breder te kijken en dieper op de materie in te gaan. Als Verzorgende IG kun je bij Medivus eenvoudig instromen in de verkorte opleiding MBO Verpleegkunde. Je erkende diploma behaal je dan op een flexibele en snelle manier.
Klik hier voor meer informatie.

En ook:

Medivus, uw partner voor goed opgeleid personeel

Medivus kan uw partner zijn bij erkende mbo-opleidingen, zoals de opleidingen Dienstverlening, Verzorgende IG en MBO Verpleegkunde. Naast dat u uw personeel kunt plaatsen in de reguliere opleidingstrajecten van Medivus, is het mogelijk om maatwerktrajecten te leveren – zoals bij- en nascholingen – die specifiek aansluiten op de eisen van uw zorgbedrijf.
Klik hier voor meer informatie.