Wil jij een cursus of opleiding volgen, maar dan wel in combinatie met een baan en/of gezin? Bij NTI studeer je op je eigen moment. Je bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert. We bieden ruim 850 opleidingen aan: van korte cursus tot masteropleiding. Je krijgt les van topdocenten en wordt tijdens je opleiding begeleid door een mentor. Bij NTI volg je opleidingen en cursussen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Wil je een verantwoordelijke, afwisselende en interessante baan in de zorg?
Een greep uit ons aanbod:

Zo flexibel studeer jij

  • Van klassikaal tot online
  • Met een community van studiegenoten
  • Met praktijkdagen
  • Examens op jouw moment en locatie
  • Via een online leeromgeving
  • Gratis extra studietijd

Mis je in je werk of dagelijks leven kennis over een bepaald onderwerp?
Kies dan voor een hbo-programma. Tijdens een hbo-programma volg je één of meerdere vakken uit een volledige hbo-opleiding. Binnen 3 tot 12 maanden tijd leer je veel van een specifiek vakgebied. Je ontvangt een erkend certificaat! Kijk hier bijvoorbeeld voor onze HBO-programma’s.

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs
Het NTI is continu bezig met het up-to-date houden van bestaande opleidingen zodat zij altijd voldoen aan de laatste exameneisen. Ook zijn zij bezig met het ontwikkelen van nieuwe opleidingen waar veel behoefte aan is. Jaarlijks worden er ongeveer 25 nieuwe opleidingen gestart, onderverdeeld in taalcursussen, hobby en vrije tijd cursussen, beroepsopleidingen, MBO-opleidingen en HBO-opleidingen.

Vragen?
Bel 071 750 10 10 of mail ons via het contactformulier.